Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohořelický voříšek 2011 7.5.

img_4133.jpgDnešní ráno jsme vyrazily s paničkou plně vybaveni a připraveny na voříškiádu do Pohořelic. Moc jsme si přály obhájit loňský titul a tak jsme se snažily opravdu hodně moc. Hodila jsem očko na paní rozhodčí a co? Podařilo se. V kategorii Fena bez PP jsem ohájila loňské 1.místo. V dodatkové soutěži podoba pána a psa jsme s paničkou též zabojovaly a získaly 1.místo. Celkově jsme se tedy umístily na krásném 3.místě celkového vítěze výstavy. Dokonce se mi zadařil i aport špekáčku, v což panička ani nedoufala a za odměnu jsem si ho mohla celej zpapat. Sice to nebylo na jedničku, ale zvládla jsem to. V mezičase jsem si vyzkoušela slaňování záchranářských psů a dokonce i malou koupačku v rybníčku.  Fotogalerii z úžasného dne plného zážitků naleznete na odkaze tady.

img_4107.jpg

Sobota 30.4.2011

Dnešní ráno jsme varyzily s paničkou na pomoc tetičce Kátě na rekonstrukci jejího domečku. Dvounožci pracovali a to tak, že se až prášilo a tudíž i málo fotilo. My čtyřnožci jsme si užívali relax a pohodičku. Po příjezdu domů ještě dorazil na rychlou návštěvu placatej kamarád z Újezda a já si užila další běháníčko. Takže večer zasloužilá únava pro všechny u pálení čarodek opět u tetičky Kátě. Pár foteček najdete zde.

img_3904.jpg

Velikonoční pondělí 25.4.2011

Dnešní velikonoční svátek jsme prožívali spíše pracovně. Odpoledne jsme vyrazily se sousedkama na prochajdu, ze které stala opravdu jen rychloprochajda, neboť se rychle blížila velká bouřka a Vanilka se stresovala. Takže pak už to byl jen zasloužený odpočinek. Pidi fotogalerii z kraťoučké prochajdy najdete na odkaze tady.

e.jpg

Voříškiáda Hranice 24.4.2011

Velikonoční neděli jsme trávily s paničkou po boku spousty dvou i čtyřnohých kamarádů na naší premiéře voříškiády v Hranicích. Počásko nám přálo úžasně a já s paničkou vybojovala v naší kategorii krásné 3.místečko. Fotogalerii naleznete jako vždy na odkaze tady. Záznam pořízený Hranickou televizí naleznete na odkaze tady, nás najdete na 13:12 minutě. Posudek: 5-ti letá fena dobrého těl.rámce, prostorový pohyb zepředu, vzadu užší, výborně předvedená.

img_3637.jpg

Sobota s Lotynkou 23.4.2011

Dnes odpoledne dorazili tetička Lucinka se strejdou Ráďou a s jejich Lotynkou. Byli se podívat, kam dají na hlídání Lotynku na jejich velký svatební den. Lotynka byla nadšená z velké zahrady a ze spousty hraček, které tu mám. Vyšlápli jsme si na prochajdu, kde jsme si užily potůček a bahýnko a pak Lotynku nemohli strejda s tetičkou dostat do vozíčku na cestu zpět. Asi se jí tu moc líbilo. Fotečky najdete na odkázku tady.

img_3520.jpg

S Vanilkou 17.4.2011

Nedělní prochajdu jsme si užily plnou sluníčka po boku sousedeček. Fotogalerii lítačky s Vanilkou najdete na odkaze tady.

img_3459.jpg

Sobota 16.4.2011

Dnešní den byl psychicky dosti náročný. Byl celý tak nějak pracovní i návštěvní. Takže plno všech a všude. A docela mě to unavilo. Fotogalrii všeho konání kolem naleznete na odkaze tady.

img_3334.jpg

Grilovačka s Larinkou 12.4.2011

Letošní grilovací sezónu jsme již rozjely i s tetičkou a Káťou a její milovanou Larinkou. Paničky pokecaly, nacpaly bříška a my si s Larinkou zablbly na zahradě. Jelikož byl všední den a ne moc velké teplo, tak to bylo sice krátké, ale fajnové. Už se těšíme. až bude krásně a hodíme opáčko. Třeba i s větší společností. Fotí najdete na odkaze tady.

img_3233.jpg

Nedělní brigáda 10.4.2011

Nedělní půlden jsme trávily s paničkou na brigádě na domečku u tetičky Kátě. Já pobíhala po dvorku s pesanama a panička s ostatníma oklepávala omítku v domečku, kde bylo spoustu prachu. Ještě že jsem to nemusela dělat taky. Bolavé pacenky měli myslím v neděli večer všichni dvounožci. :D Vzhledem k podmínkám se tentokráte nefotilo. A večer vyrazila panička s babičkou do divadla na vystoupení neteřinek. Pár tajných foteček je zde.

MX Karlín 9.4.2011

Dnešní sobotní den jsme trávily s paničkou na motokrosových závodech v Karlíně. Závodil tu páneček se spoustou strejdů, kterým jsme dělaly společnost v mezičase, fandily na dráze a panička fotila. Návrat domů až večer totálně unavení. Fotogalerii najdete na rajčeti pánečka zde.

img_2754.jpg

Kolem Šaratic s Vanilkou 5.4.2011

Dnešní slunečné odpoledne jsme vyrazily na prochajdu společně se sousedkama Marťou a RR Vanilkou. Pěkně jsme proňufaly celé okolí našeho doma a protáhly si packy. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_2711.jpg

Nedělní coursing v Medlánkách 3.4.2011

Na dnešní den byl v Brně na letišti v Medlánkách naplánovaný coursingový závod. Vzhledem k mému zdravíčku mě panička nepřihlásila do závodu, ale chtěla mi dopřát trošku radosti, tak mi domluvila alespoň jedno kolečko tréninku. Kupodivu všech jsem běžela krásně, bez nadbíhání. No prostě jsem si to naplno užívala, neboť jsem již dlouho neběžela a kdo ví kdy zase budu mít příležitost. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_2605.jpg

Sobotní hlídací tetičky 2.4.2011

Krom dnešního čumenda na pánečkovým tréninku jame se s paničkou vydali do Ponětovic hrát si na hlídací tetičky. A že nám to šlo dobře. Brouček celou dobu krásně spinkal. Jen jsme ho dovedly na jedno krmení a zase do terénu. Romatická procházka kolem rybníka a okolí. Pár foteček najtede zde.

img_2571.jpg

Mikinek má narozeninky 1.4.2011

Dnešní první dubnový den slaví jakožto každý rok můj kočičí bráška Mikinek narozeninky. Mikinku máme tě mooooc rádi. Letos je mu už 9 let a na oslavu se nás sešlo dosti. Přijela Nikolka se strejdem, pak tetička s Greyčkem a nakonec došli na první letošní grilovačku babička s dědečkem. Fotečky naleznete na odkaze tady.

img_2268.jpg

Středeční ve Zbýšově 30.3.2011

Jelikož paničce odpadla dnešní návštěva u kadeřnice, tak se mohla konat nabídnutá prochajda s tetičkou Káťou a Bernym na kopcích Zbýšova. S kamošem jsme si užili parádní lítačku občas pokukující po zajíčcích a v dálce po stádu srneček. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_2217.jpg

Hromadná v Lukově 27.3.2011

Nedělní prochajdu mi po dlouhé době panička naplánovala ve společnosti psíčků. Jely jsme do Lukova nedaleko Zlína, kde jsme se v úžasné sestavě pro nás většiny nových kamarádů vydali na zříceninu hradu. Prochajda byla úžasná, slunečná, prostě...supéééér. Fotečky z úžasného dne najdete na odkaze tady.

img_2141.jpg

Prochajda s Bernym 22.3.2011

Úterní slunečné odpoledne jsem si užila s paničkou ve Zbýšově ve společnosti Bernyho a tetičky Kátě. Moc vám děkujeme za parádní prochajdu a těšíme se na další. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_1934.jpg

Prochajda za domem 13.3.2011

Tehle víkend jsme s paničkou neplánovaly nic velkého. Po dlouhé době jsme vyrazily na prochajdu jen se sousedkama. S Vanuškou jsme si to celkem užily a pěkně se unavily. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_1766.jpg

Mendelova univerzita v Brně 7.3.2011

Na dnešní den nám domluvila tetička Olinka přednášku ohledně plemene německý boxer na Mendelově univerzitě v Brně. Zvládly jsme společně 3 cvičeníčka, kde se panička s tetičkou pochlubyly, jak mají krásný a šikovný pejsánky. Opravdu jen pár fotí najdete na odkaze zde.

img_1694.jpg

Mariánské údolí 6.3.2011

Po týdenním odpočinku jsme s paničkou vyrazily na prochajdu do Mariánského údolí společně s tetičkou Míšou a její kříženkou Ališounkem. Prochajda byla poklidná pěkným lesíkem a ke konci jsme si s Ali daly asi 5 min skotačení a běháníčka. Bylo to úžasný a i přes opravdu klidné a pomalé tempo jsem měla doma bolístku a kulhala jsem jako stará babča. Holt klouby jsou optřebované a nemládneme. Pár fotí najdete na odkázku zde.

img_1628.jpg

S Nikolkou 27.2.2011

Nedělní dopoledne nás navštívil můj tolik oblíbenej strejda Leošek. Jelikož mám bolavý nožičky a zádečka, tak tentokráte nebral svýho Mxíčka, který mě neustále obskakuje, ale vzal berušku Nikolku. Musela jsem ju opusinkovat a už se těším, až spolu budeme v létě běhat v trávě. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_1552.jpg

S Vanilkou 26.2.2011

Sobotní poobědní čas jsme neplánovaně a nečekaně vyrazily na prochajdu po našem okolí s našema soudečkama Míšou a RR Vanuškou. Po týdnu jsem si venku pěkně užila a dokonce jsem ani jednou neutekla a tudíž si celkem šetřila nožičky a zádečka. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_1523.jpg

Nedělní prochajda 20.2.2011

Jelikož mám od pana doktora naordinován klid, tak jsme s paničkou vyrazily na prochajdu až dneska po obědě. Jak bývalo dříve častým zvykem, tak s Greyčkem do Zbýšova. Klučina nám trošku vyrost a už to není to malé štěňátko. Pěkně se nám vytahuje. Panička se mě snažila šetřit, ale prostě jsem se musela pěkně proběhat. Vždyť budu zase týden sedět doma. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_1422.jpg

sv.Valentýn

Beruško moje jedinečná milovaná, mám tě mooooooc ráda. Tvoje panička

12976270748364106.jpg

Zbýšov 13.2.2011

Po týdením lenošení jsme s paničkou vyrazily do Zbýšova ze tetičkou Káťou a Bernym na víkendově nezvykle krátkou prochajdu. Holt musíme se šetřit. Byla na nějakých 75 minutek, ale o to více jsme si ji užili. S Bernym jsem párkrát prohnala zajíčky a panička s tetičkou na mě pořád volaly, že to jako nesmím, že jsem přece nemocná. Proč to těm zajochům jako pořád říkaly nechápu. Po návratu mě čekala vana s teplou sprchou a teď odpočívám ve vypraném pelíšku. Fotí z prochajdy najdete na odkaze tady.

img_1315.jpg

Zdravíčko únor 2011

Trvalo to paničce dlouho, než se odhodlala to sem napsat, neb vždy jen při pomyšlení přes slzy nevidí na klávesnici. Neustále ji z toho bolí u srdíčka, ale bohužel lepší už to nebude. Takže pro ty, co to ještě nevědí. Absolvovala jsem RTG vyšetření, které bohužel nedopadlo vůbec dobře. Aniž by jsme měli tušení, tak se nám potvrdila spondylóza. Několik bederních obratlů mám srostlých. Kdyby to bylo alespoň to jediné. Bohužel se k tomu přidalo i DKK. Optřebení pravé kyčle není až tak hrozné k mému věku, ale bohužel levý kyčelní kloub je silně poškozen artrózou. Zdeformovaná je jak kloubní jamka, tak kloubní hlavice. Pro nás zprávy nepříznivé a velice smutné, plné slz a smutku.

Nyní máme naordinován klid. Cca 3-4 týdny odpočinku a pak nastane jen mírná zátěž. Bez našich dlouhých procházek, bez hrádek s našema psíma kamarádama a bez coursingu. Takže to bude docela nuda, ale snad to zdravíčku alespoň trošku pomůže. Panička mi ještě koupila doplňkové krmivo pro psy Chassoton 4% a snad mi bude brzo lépe.

Takže všichni moji Mervinci, Merlinci, Bleskulci, Maxíci, Robinci, Pínošci, Charliečci, Adrenalinci, Aťásci, občas i některý psí holčičky .....vím, že mě máte moc rádi, ale bohužel již nemůžu bezhybně stát při vašem naskakování a vyznávání lásky. Neb opravdu mě zádečka i nožičky bolí. Omlouvám se vám předem. Mám vás všechny mooooc ráda.

p3282930.jpg

Coursingový trénink 5.2.2011

V sobotu ráno pro nás dojela tetička Káťa s Bernym a vyrazili jsme všichni společně na coursingový trénink do Soběšic. Berny běžel poprvé mezi profíkama a tím pádem poprvé párový běh. A jako parťáka dostal tu nej fenečku z profíků, vedoucího vychcánka. Běžel se mnou. Obě kola nám šla krásně a užili jsme si je oba. Fotečky najdete na odkaze zde.

2011-02-05-cp-sobesice_098web.jpg

Úterní rozptýlení 1.2.2011

Jelikož je panička nějaká smutná a má špatnou náladu, tak jsme se jely odreagovat za tetičkama do Zbýšova na podvečerní prochajdu do zasněženého políčka. S Bernym a Greyčkem jsme si krásně zaběhali na zdejších kopcích a paničky si též pěkně zašlapaly. Pár fotí před úplnou tmou najdete na odkaze tady.

img_0989.jpg

Nedělní výletík 30.1.2011

Na dnešní den byla plánovaná hromadná prochajda v nedalekých Popůvkách. Sraz byl u rybníka a šlo se krásným lesíkem, pěkným okruhem. Společnost byla úžasná a veliká. Bylo nás hodně......no celkem 12 pejsků. Všihcni byli pohodví a nekonfliktní, takže prochajda byla opravdu parádní. Forečky najdete na odkaze tady.

img_0968.jpg

Mervinek na návštěvě 29.1.2011

Po sobotním obídku dojel na návštěvu a hlavně na krásnou zasněženou prochajdu ve Slavkově můj manžílek Mervinek. Návštěva to nebyla nijak plánovaná, o to lepší. Užili jsme si spoustu romatiky. Bude mi po tobě smutno broučku. Fotečky od paničky najdete na odkaze tady.

img_0751.jpg

Páteční podvečer 28.1.2011

Páteční podvečer jsme jako obvykle vyrazily s paničkou na prochajdu do Zbýšova. Opět v sestavě psích kluků jsem si užila krásnou prochajdu plnou běhaček. A teď už se těšíme na tu velkou nedělní. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_0660.jpg

Bílým Zbýšovem 26.1.2011

Středeční podvečer jsme vyrazili na prochajdu s tetičkou Simonkou a tentokrát se k nám přidala i tetička Terka se svýma klukama. Prochajda byla krásně bílá a ke konci začalo dosti hustě sněžet. Takže jsme se vrátili pěkně po tmě a kolemjdoucí si mohli myslet, že jdou sněhuláci. Pár foteček, ještě než byla tma a nesněžilo až tak moc najdete na odkaze tady.

img_0558.jpg

Hádecký lesík 23.1.2011

Dnes po obědě pro nás dorazila tetička Simonka, naložila nás do autí a vyrazili jsme na ne moc plánovanou prochajdu. Autí jsme zaparkovali pod Hády u lomu, kde jsme udělali kukando a s Greyčkem jsme si zablbli na ledě. Pak jsme vyrazili na prochajdu do Hádeckého lesíka, kde jsme potkali spoustu lidiček na procházkách a jednoho, jak ho pak panička nazvala čur**a. Ten na nás už z dálky vzal asi metrovou kládu a několikrát naznačil, že mě i Greyčeka uhodí. Do toho se na něj pustily paničky vší silou nadávek a argumentů. Tolik zloby jsem už v paničce dlouho neviděla. Ale vždyť bojovala za mě. A že teda slovně hodně bojovala. Už to vypadalo tak, že pán napadne i paničku. Měl štěstí, že jsem takové klidné povahy. Neb každej jinej pejsek, by ho po takovým napadení napadl na oplátku taky. Já nechtěla dělat potíže a tak jsme se s Greyčkem jen dívali. Zakončení prochajdy bylo však úžasné. U konce jsme se šli ještě podívat do lomu, neboť jsme měli s šediváčkem žízeň, tak se ještě na cestu nabumbat. Když jsme scházeli, tak panička říká tetičce: opatrně, tam jsou nějací pesani. A jsou zrzaví. A mohli by být i placatí. Ty brďo to jsou asi boxíci. No ne.....to je Ozzyček a Fido. To bylo uvítání a lásky. Takže krásně zakončená úžasná prochajda s jedním čur***m, kterej nám ale náladu jen tak nepokazí. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_0525.jpg

Coursingový trénink 22.1.2011

Jelikož jsem poslední své coursingové běhy běžela, tak jak běžela, tak panička se mnou přestala na takové akce jezdit. A tentokráte se smilovala. Po hodně velké pauze nás přihlásila na trénink v Soběšicích. Na téhle dráze jsem běžela porvé a musím chválit. Byla krásná, přehledná a neuvěřitelně dlouhá. Škoda jen, že nás potrápila pěkná zima. To ale nám nadšencům nevadí. Oba běhy jsem běžela s mojí kamarádkou maďarkou Aimee. První běh jsem si zaběhla s mým stylem velkého nabíhání. A abych udělala paničce radost, tak to druhé jsem si opravdu poctivě vychutnala. Panička byla nadšená a ostatním nevěřícně padala brada, jak že to krásně běžím. Fotogaleri, i když ne moc povedenou, najdete na odkaze tady.

img_0307.jpg

Čtvrteční vychajda 29.1.2011

Jelikož dneska celý den krásně svítilo sluníčko, tak se opět naše paničky donutily a hlavně domluvily a společné prochajdě šedivce a zrzečky ve Zbýšově. I když už nebyla mlha jako v úterý, ale za to nás opět zastihla tma. Už ať je jaro a světlo dlouho. Pár foteček najdete na odkázku tady.

img_0237.jpg

Tmavá prochajda 18.1.2011

Úterní podvečer jsme se vydali s paničkou na prochajdu s Greyčkem ve Zbýšově. I když bylo mlhavo a temno, tak my máme pro strach uděláno a vyšlápli jsme si náš tzv. velký okruh. Fotí je opravdu jen pár, neby podmínky na foceníčko nebyli. Fotí na odkaze zde.

img_0213.jpg

Slavkovská prochajda 16.1.2011

Nedělní poobědní dobu pro nás dojela tetička Simonka se Sabinkou a společně s jejichma klukama jsme jeli na předem plánovanou prochajdu do Slavkova, kde jsme se sešli v hojném počtu. Tetička Simonka se Sabčou a jejich klukama Arnoldkem a Greyčkem, Terka s Tylerem, Hanička s Kiruškou, Olinka s Daisynkou a Lucinka s Radkem a jejich Lotynkou. Krásně jsme se vyběhali a užili si sluníčka. Fotogalerii z úžasného slunečného dne najdate na odkaze tady.

img_0096.jpg

Jalový dvůr 15.1.2011

Dopoledne dorazil na návštěvu strejda Bohdan s Filípkem a na dnešní poobědový odpočinek naplánovaly paničky opět krásnou prochajdu. Sraz byl u Jalového dvora, kde jsme se vydali do krásného lesíka. Se čtyřnohýma klukama jsem si krásně zaběhala a pohrála a paničky jak jinak než pokecaly. Fotí najdete na odkaze tady.

img_9928.jpg

V Otnicích 12.1.2011

Středeční podvečer jsme s paničkou trávili ve společnosti Davídka a Charlotečky. Jely jsme na návštěvu za tetičkou do Otnic. Vítání bylo převeliké. Tak doufáme, že se zase brzo uvidíme. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_9819.jpg

Slavkov u Brna 9.1.2011

Na dnešní den byla domluvená taková soukr prochajda ve Slavkově. Nakonec z toho vyšla překrásná, i když trošku zablácená, prochajda s hromadou kamarádíčků. I když jsme se vrátili všichni, včetně paniček jako prasátka od bláta, tak jsme si užili krásnou prochajdu. Fotogalerii ze zamračeného dne najdete na odkaze tady.

img_9649.jpg

Ochoz u Brna 2.1.2011

Dnešní, první prochajda v novém roce byla naplánovaná v Ochoze u Brna Pod Hádkem. Užily jsme si s holkama krásnou lítačku a už se těšíme na další. Fotogalerii najdete na odkaze tady.

img_9529.jpg

Lednice 31.12.2010

Silvestrovské polední venčeníčko bylo dohodnuto s dalšíma kamarádama v Lednicvi v zámeckém parku. Užili jsme si všichni překrásnou téměř tříhodinovou prochajdu v krásně zasněženém a mrazem kouzelném zámeckém parku a okolí Minaretu. Prochajda byla opravdu úžasná a určitě ji někdy zopakujeme. Fotogalerii najdete na odkaze tady.

img_9307.jpg

Jedovnice 29.12.2010

Na dnešní den byla naplánována další hromadná prochajda, tentokráte kolem rybníka Olšovce v Jedovnicích. I přes mrazivé počasí se nás sešlo banda celkem 7 pesanů. Parta se nám trhla na 2 skupinky. Konec jsem tvořila já s paničkou, tetičkou Ilčou a jejím leopardem Adrenalinkem. Ten se totiž na první pohled zamiloval a nehnul se odemě na krok. A to doslova. Ostatní šli poklidnou prochajdu kousek před náma a zanechávali si bezpečný odstup, aby jim neprasli bubínky z toho neustálého štěkání Ádě a křičení tetičky. A že oba mají hlásky. Procházku jsme ukončili společně v restauraci Olšovec na pozdním obídku a pak všichni hurá odpočívat. Děkujeme všem ( Adrenalinkovi, Larince, Kirušce, Greyčkovi, Tylerovi a jeho kamarádce) za super společnost, i když jsme některý téměř celou prochajdu nepotkaly. Fotogalerii naleznete na odkaze tady

img_9116.jpg

Vítovický lesík 27.12.2010

Dnes jsme vyrazily na předem plánovanou hromadnou prochajdu do lesíka nedaleko Vítovic. Sešli jsme se zde my, tetička Simonka se Sabinkou a jejich Greyčkem, tetička Klárka s rodičema a jejich Ozzyčkem a strejda Milan a Eimuškou. Hned po vyskočení z autí si Ema usmyslela, že mi musí něco pošeptat do ouška. Panička v jedné ruce foťák, v druhé objektiv a já se v ležmo vzdávala. Naštěstí ihned přiskočil strejda Milan, který ze mě "potvůrku" sundal a tetička Klárka, která mě bránila a moc jí za to děkujeme. Poté jsme vyrazili na plánovanou dvouhodinou prochajdu tvající nakonec přes 3 hodiny. Takže bylo trochu vzrušeníčka, hodně srandy a hlavně dost kilometrů jak v nohách, tak v tlapkách. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_8954-1.jpg

Vánocky 2010

O víkendu k nám dojeli, každý den někdo, na vánocky neteřinky s synovečci z Újezda a z Brna. Takže jsem měla dostaek dětiček na hraní. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_8781.jpg

img_8813.jpg

Boží hod vánoční 25.12.2010

Po dopoledním lenošení jsme se s paničkou hned po obídku vydaly na prochajdu za tetičkou Simonkou a Greyčkem do Zbýšova. Pořádně jsme se proběhali a jak říká panička "proprděli". Fotí z běhačky najdete na odkaze tady. A teď nabrat sílu, než dojedou neteřinka a synovečci z Újezda.

img_8749.jpg

Štědrý den 24.12.2010

Jako vždy na vánocky dopoledne, i tentokráte, jsme s paničkou vyrazily na prochajdu do lesíčka nedaleko Nížkovic. Jakožto pokaždé nám dělala společnost tetička Věruška, strejda Píďa a jejich čtyřnožci Charlottečka a můj miláček od dětství Davídek. Parádně jsme si zaběhali, trošku mě vyváleli v blátě a teď čekám ne večer, zda dostanu taky nějaký dárečky. Vždyť jsem byla přece tááááák hodná. Fotečky z prochajdy najdete tady.

img_8634.jpg

Asi jsem fakt byla hodná.

162647_186428668034113_100000009434777_673753_3735772_n.jpg

Jalovák s klukama 23.12.2010

Dnes po ránu pro nás dojely tetičky Simonka a Káťa a jeli jsme i s jejich klukama na úžasnou prochajdu. Po cestě jsme nabrali tetičku Terku a po chvilce jsme byli na místě. Krásná procházka zasněženým lesíkem po boku čtyř čtyřnohých kluků-sen každé fenečky. Užili jsme si parádní běhačku a teď odpočívat na zítřejší ranní. Fotí najdete na odkaze tady.

img_8437.jpg

Ochoz u Brna 19.12.2010

Včera večer na rychlo začala panička domlouvat s tetičkou Lucinkou nedělní prochajdu. Jelikož jsou všichni čtyřnožci lenoši a nikomu se v mrazu ven nechtělo, tak jsme jely nakonec jen my holky, vlastně ještě se strejdem. S Lotynkou jsme si užívaly krásnou zasněženou prochajdu v lesíčku a víc jak 2 hoďky jsme se honily a skotačily. Fotogalerii najdete na odlaze tady.

img_8307.jpg

Vítovický lesík 18.12.2010

Tenhle víkend na nás všichni naši čtyřnozí kamarádi nějak kašlou a tak jsem po zanedbaném týdnu vyrazila na prochajdu jen s paničkou. I přes to jsem si to parádně užila, neb jsem už dlouho nikde nebyla. Prochajda trvající 3 hod o délce cca 9km zasněženým lesíkem nás pěkně unavila a mrazík tomu trochu napomohl. Ale bylo tu supér. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_8115.jpg

Sobotní návštěva 11.12.2010

V sobotu dopoledne se domluvila panička na nečekanou návštěvu s tetičkou Gábinkou. Dojeli k nám s mým manžílkem Mervinkem. Panička se moc těšila na společnou prochajdu ještě s Greyčkem, ale páníkům od Mervinka se bohužel nikam lenochům nechtělo a tak jsme byli jen u nás doma a na zahradě. I tak jsme si sebe docela užili a pěkně se unavili. Fotogalerii z dovádění najdete na odkaze tady

img_8055.jpg

Nedělní mrazivé odpoledne 5.12.2010

Na dnešní, hodně mrazivé odpoledne jsme měly domluvenou prochajdu ve Slavkově. I přes mrazivé počasí se zúčastnilo dost dvounožců a za čtyřnožce já, Greyček, Kiruška a Chazzy. Užili jsme si všichni parádní běhačku v krásným prašánku a páníci nám občas zapadali až po kolena do závějí. Takže prýma odpoledne v super společnosti. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_7929.jpg

Slavkov 30.11.2010

Dnešní podvečer jsme s paničkou vyrazily do zámecké zahrady ve Slavkově. Společnost nám dělala tetička Simonka s Greyčkem a tetička Olinka s Daisynkou. Byla už hodně velká tma, tak fotit se moc nedalo. Pár fotí z cesty najdete zde.

img_7821.jpg

Nížkovický lesíček 28.11.2010

Na dnešní den se nám vydařil tolik plánovaná a neustále odkládaná prochajda do Nížkovic do lesíčka s tetičkou Věruškou a zrzečkem Davídkem. Bylo krásně mrazivo, ale to nám při našem pobíhání vůbec nevadilo. Pár fotí z tmavého lesíka nejdete na odkaze tady.

img_7782.jpg

Očekávaná prochajda 27.11.2010

Na dnešní den jsme se s paničkou moc těšily. Společně s mnoha kamarády jsme se vydali na prochajdu z rozhledny Karasín kolem Vírské přehrady úžasně krásnou přírodou na ještě úžasnější prochajdu. Sešla se nás pěkná banda a všichni jsme se krásně unavili. Fotí z dnešní akce najdete na odkaze tady.

img_7655.jpg

S kamarádama 25.11.2010

Čtvrteční podvečer jsme trávili ve společnosti našich čtyřnohých kamarádů a jejich dvounožců na prochajdě ve Zbýšově. Seznámila jsem se s bráškem od Greye a užila si se všema pěknou běhačku. Fotí najdete na odkaze tady.

129073935422185883.jpg

Zámecká zahrada 21.11.2010

Nedělní odpoledne jsme vyrazili s paničkou, tetičkou Simčou a jejím Greyem do zámecké zahrady ve Slavkově. Zde jsme se po dohodě setkali s tetičkou Haničkou a její Kiruškou a báječně jsme si zaběhali. Těsně před odchodem jsme potkali tetičku Olinku se strejdem Mildem (kterýho jsem už dloooouho neviděla) a jak jinak než jejich Daisynkou. Takže úžasný podvečer v krásném prostředí. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_7430.jpg

Sobota s klukama 20.11.2010

Sobotní prochajdu jsem si užívala po boku kluků ve Zbýšově. Berny mi hned na uvítanou vynadal, že jsme se dlouho neviděli. A že nadával hodně nahlas, až se některé paničky bály-krom té mojí, neb poznala, že přece neútočí, ale hudruje. Vždyt já za to ale nemohla. Já jezdím pravidelně, jen jeho páníci nemají čas s náma chodit. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_7269.jpg

VZPOMÍNÁME......

129027129812779483.jpg

Čtvrteční podvečer 18.11.2010

Dnešní suprovej podvečer jsme s paničkou trávily na prochajdě s tetičkou Simčou a jejím miminkem Greyečkem jak jinak než ve Zbýšově. Škoda jen, že už je tak brzo tma. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_7167.jpg

Sváteční výletík 17.11.2010

Dnes v dopoledních hodinách jsem díky státnímu svátku s paničkou vyrazila na výletík s několika cíly. První návštěva byla ve Veverské Bítýšce v Jarošově válcovém mlýně. Po prohlídce, menším vyvenčením se a přejezdem jsme vyrazily na Šmelcovnu, kde se panička tešila na dobrej obídek. Tam nastalo bohužel velký zklamání, neboť byl zákaz vstupu s pejsky. Takže otočka a zpět k autí. Přejezd do Tišnova a výlez na rozhlednu Klucaninu a poté pomalinku ku domovu, neboť se začínalo ztmívat. Fotogaleri zatemněneho výletíku naleznete na odkaze tady.

img_7096.jpg

Bílé Karpaty 14.11.2010

Dnes jsme vyrazily s paničkou a s tetičkou Olčou a Daisynkou do Bylnice na prochajdu, kterou plánovala tetička Lucka od milovníka Charlieho. Sešli jsme se docela v hojném počtu, pro nás mnoha nových jak dvou, tak čtyřnohých kamarádů. A co hlavně, tak dojeli i tetička a strejda Elšíkovic s jejich placatcama Zorem a Jessynkou. Užili jsme si všichni parádní prochajdu, i když z počátku dosti náročnou, neb vyhrabat se na Javorník nám dalo pěkně zabrat. Docela pěkné převýšení kopce o délce 6,5km. Zpět už to šlo skoro samo, ale ještě, že máme trénink. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_6841.jpg

Slunečná sobota 13.11.2010

Dnešní ráno jsme nečekaně vyrazily s paničkou do Ořechova, hledat naše ztracené čtyřnohé kamarádky Shebu a Nikču. Bohužel neúspěšně. Odpoledne jsme vyrazily do Zbýšova na prochajdu, tentokráte bez maroda Arnoldka a tudíž jen s Greyem. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_6706.jpg

Večerní Zbýšov 11.11.2010

Dnes večer jsme byly s paničkou na tmavovečerní rychloprochajdě ve Zbýšově. Arnoldek si zde poranil drápek, tak ještě večer valil na veterinu a teď je z něj velký marod. Posíláme hubana na uzdravení. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_6605.jpg

Slavkov 10.11.2010

Středeční povečer jsme trávily s paničkou tmavou rychloprochajdou v zámeckém parku ve Slavkově u Brna a jak jinak, než s Daisynkou, Arnoldkem a Greyem. My si pěkně zaběhali, i když vidět moc nebylo. Nejsme přece žádný máčky a tmy se nebojíme. Fotit se nedalo, neb byla opravdu velká tma, tak co se paničce podařilo pod světlem při cestě k autí najdete zde.

img_6580.jpg

Moravským krasem 7.11.2010

Dnes bylo vyslyšeno našich proseb a počásko vydrželo alespoň pro dnešní prochajdu, neboť jsme se na ni moc těšily. V plánu byla prochajda Moravským krasem. Sraz byl na parkovišti u propasti Macocha, kam bohužel ne všichni dorazili a tužím jsme se spojili až v polovině prochajdy. Z Macochy jsme se s většinou a to čtyřnožci Ozzym, Hagridkem, Dobbym a Emou vydali po modré směrem Skalní Mlým, kde nás v půlce cestě měla čekat Aimee. Ti bohužel sice vyrazli na Macochu, ale po žluté a tudíž jsme se minuli. U Punkevních jeskyň jsme to otočili a vydali se na zříceninu hradu Blansek, kde jsme se kupodivu nakonec sešli, neboť zde již byl signál a panička vysílala sos v podobě telefonátu. Krásnou prochajdou jsme došly ke Kateřinské jeskyni a odtud zpět na Macochu. Vzdálenostně ne moc náročná prochajda, zato převýšení paničku děsilo. Ale nakonec jsme to všichni zvládli a už doma pěkně odpočíváme v teploučku. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_6562.jpg

Canisterapie tak trošku v praxi 4.11.2010

Jak jsem si užívala na první návštěvě dětí na základní škole v Brně se dočtete a fotí najdete na odkaze tady.

img_6290.jpg

Slavkovská prochajda 2.11.2010

Na dnešní večerní prochajdu jsme zavítali do Slavkova do zámecké zahrady, kde na mě a Greye čekala sestřenice Daisynka. Návrat za úplné tmy, ale my máme pro strach uděláno. Pár foteček, jak mi mimino neustále kradlo můj glacíček najdete na odkaze tady.

img_6257.jpg

Chcete mě?  

 

cerni.jpgPovodňová štěnátka.Narozená přesně na den povodní.Maminka krásná NO otec místní don Juan nezámé rasy.Kluk a holčička.Holčička je o dost klidnější,pejsek naopak velmi aktivní.Potřebují milující páníčky a teplé pelíšky co nejdříve.Nejsou moji v případě zájmu předám kontakt. Pokud víte o někom kdo by mohl mít zájem prosím informujte jsou už dost stará(zhruba 6 týdnů). Voda zničila a odnesla co mohla včetně boudy a celého spodního patra rodiného domku.Proto zhoršené okolní podmínky.

 

bobo.jpgDarujeme do dobrých rukou z důvodu úmrtí pánečka. Bobo má do 40 cm v kohoutku, tvrdší v srsti. Je zvyklý bývat v bytě, ale myslím, že i na zahrádce v kotci by to zvládl.
Má základní poslušnost. Zdravý, 3 roky starý pejsek.

Bližší info ráda předá panička.

 

 

Kluci na návštěvě 31.10.2010

Dnes jsme s paničkou výjměčně nerazily nikam na prochajdu. Zato k nám na oplátku dojela tetička Simonka s klukama na zahradu, nechat vyběhat Greye. Klukům se tu moc líbilo a běhali neustále sem a tam. Malej občas vyzkoušel, zda nepoteče něco z mých cecíků a když zjistil, že z toho mraku nebude pršet, zase běžel dál. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_6043.jpg

Jedovnice 30.10.2010

Na dnešní den byla naplánovaná kvůli tetičce Pavlínce (která se bohužel nakonec nemohla účastnit, ale už se na ni těšíme na příští víkend) prochajda kolem rybníku v Jedovnicích. Sešli jsme se v sestavě tetička Lucka se strejdem Radkem a jejich Lotynkou, tetička Simonka s Arnoldkem, tetička Káťa s Bernym a já s paničkou. Jelikož byl minulý týden výlov, tak někteří uvítali úžasnou lítačku v bahně, z čehož byli páníci naprosto nadšení.  My rozumní jsme si zaběhali jen s rozumem po suchu nebo cestičkách. Fotogalerii najdete na odkaze tady.

img_5988.jpg

Páteční rychlovka 29.10.2010

img_5719.jpgMezi čtvrteční a sobotní velkou prochajdou, jsme si dneska daly jen takovou menší rychlovku ve Zbýšově s Arnoldkem. Pár fotí najdete na odkaze tady.

 

 

 

Panička konečně aktualizovala sekci Plánujeme. Takže opět se vše dozvíte předem.

 

 

 

Výšlap na Mohylu Míru 28.10.2010

Dnešní den byl ve znamení sluníčka a hlavně s naplánovanou prochajdou na Mohylu Míru. Srázek byl ve Zbýšově, kam se něteří dostali autem (tetička Káťa s Dobbym a Hagridkem), někteří vlakem (tetička Káťa s Mufíčkem) a někteří pěšky (strejda Milan s Eimuškou). My dojely s paničkou trošku dříve, aby jsme se mohly pomazlit u tetičky Simonky s Greyem. Pár fotí s mimóškem najdete na odkaze tady. A pak jsme vyšlápli směr kopec, kde jsme postupně ostatní nabírali do závěsu. Cestou na Mohylu bylo úžasně a všude plno zvěře, což se nám čtyřnožcům mocinky páčilo. Nechápu, proč na nás pořád pokřikovali a zvířátka nám tím plašili. Na Mohyle jsme si udělali společnou fotí, trošku se občerstvili a vyrazili zpět do Zbýšova. Pár fotí z výletu najdete na odkaze tady.

img_5419.jpg

Seznamovačka s Greyem 27.10.2010

img_5279.jpgJelikož si včera tetička Simonka dovezla konečně nový přírůstek do rodiny (je to malej šedivec), tak jsme musely dojet co nejdříve. A tak hned dneska po práci jsme vyrazily na prochajdu do Zbýšova. Prvně probíhala seznamovačka, poté prochajda s Arnoldkem a pak opět okukování s Greyem. Aby se z něho všichni ne to....To bylo samo šišlání a ňufání.  Prý ten je ale krásňoučkej a heboučkej a ťuťu ňuňu....vůbec to Arnymu nezávidím. Takovýho konkurenta doma bych asi nechtěla. A běda, jak mi panička bude vykládat, že je krásnej i když je.  Fotečky najdete na odkázku tady.

 

A paničko fakt to neříkej. Jen si to můžeš myslet. 

 

Studená neděle 24.10.2010

Nedělní dopoledne jsem trávila ve společnosti milovaného strejdy Leoška, který tetntokráte dovezl jak malou Nikolku , tak setříka Maxíka. Společně jsme si zaběhali za zahradou, kde se na chvilku přidala i kolemjdoucí Baruška. Pár fotí najdete zde

Odpoledne jsem s paničkou vyrazila na naši obvyklou prochajdu za Arnym do Zbýšova. Vzhledem k tomu, že pršelo, tak jsme foťáček nebraly a tudíž není žádná fotodokumentace, jak vypadal Arnoldek při návratu domů. Je to škoda, neboť to blatíčko stálo za to.

Tetčice 23.10.2010

Na dnešní den byla naplánovaná původně prochajda do Jedovnic, která se musela z důvodu dnešního výlovu rybníka přesunout na příští týden. V rychlosti se našel náhradní program a to nakonec úžasná prochajda krásným parkem v Tetčicích. Sestava tetiček: Katka, Katka, Radka a Simča a čtyřnožců: Hagridek, Dooby, Arny, Berny a Kessy. Pobíhání popadaným listím uchvátilo i paničky. Ne moc povedené fotí, neboť si panička špatně nastabila foťáček, najdete na odkaze tady.

img_5043.jpg

V Šardě s Vanuškou 22.10.2010

Dnes jsme po dlouhé době vyrazily na prochajdu s naší sousedkou Míšou a jejich RR Vanilkou. Počasí nám přálo parádně a tak než se setmělo, jsem si užila krásnou prochajdu. O Vanice se to však říct moc nedalo. Už po 10 min nám začala stávkovat a vůbec se jí nechtělo dál. Paničky ji musely lákat a povzbuzovat, aby jí vůbec donutily s náma jít. Byly jsme z toho trošku v šoku. Teda panička dost, neboť říkala, že ještě v životě neviděla pejska, kterej jde na prochajdu s "odporem" a vůbec se mu nechce. Ještě k tomu RR. Ale po cestě zpátky už trošku nadšení projevila, neboť věděla, že se již blížíme ku domovu. Pro nás nepochopitelné. Pár foteček najdete na odkaze zde.

img_4798.jpg

Čtvrteční prochajda 21.10.2010

Dnešní prochajda se konala výjmečně ve Slavkově po dohodě s tetičkou Olinkou. Uvítala jsem se s Daisynkou a v tom jsme potkaly tetičku Miladku (kterou známe ze cvičáku) s jejíma klukama. A tak se nám smečka rozrostla. Po cestě jsme potkaly několik dalších pejsků, paničky prohodily pár slov s jejich paničkama a vždy se šlo dál. Návrat jak jinak než za tmy a už se těšíme na příště. Pár fotí ze šera najdete zde.

img_4604.jpg

Příběh, který zachránil z útulku....

Díky tomuto příběhu z našich stránek, získala 12-ti letá dalmatika, nyní pojemenovaná Easy, dnes 20.10.2010 nový domov.  Viz nedávný článek o emailu od tenkráte neznámé tetičky, nyní nové paničky Easy a dalších čtyřech pejsků.

Podvečerní venčeníčko 19.10.2010

Úterní podvečerní venčeníčko se konalo, jako ostatně poslední dobou většinou, ve Zbýšově. Tentokráte s Arnym a nedávnou novou kamarádkou Kiruškou. Krásně jsme si zaběhali a k domovu se dostali až za tmy. Bohužel, tohle nás teď již čeká čím dál více a čím dál dříve, takže naše odpolední prochajdy budou za chvilku tam, tam.  Pár fotí, než se setmělo najdete na odkázku tady.

img_4570.jpg

Reakce na článek

V malém časovém rozmezí se nám zadařilo získat hned dva ohlasy na mé články na našich stránkách. Ten z obce Šaratice byl bohužel v záporném smyslu a pro paničku až ponižující, za to tenhle nový ji dojal až tak, že se rohodla jej se svolením tetičky, která jej poslala, zveřejnit. Kéž by bylo takových reakcí více. Dopis najdete po rozkliknutí.

dopis.doc

Nedělní větrnná prochajda 17.10.2010

img_4477.jpgNa dnešní den jsme neměly naplánovanou žádnou prochajdu a vzhledem k tomu, že panička nebyla pojízdná, tak jsme vyrazily jen po okolí naší vesničky. Foukal nám pěkně větříček, tak nás to krásně unavilo. Panička byla nadšená z krásného padajícího listí a tak, ještě než se setmělo pořídila pár fotí, které najdete na odkaze tady.

 

 

 

 

 

 

II.Moravská BOXER párty 16.10.2010

img_4297.jpgNa dnešní den jsme se s paničkou těšily na mega účast slibovaných boxíků na další párty. Bohužel nám začalo postupně většina páníčků účast odhlašovat a panička začala mít strach, zda vůbec někdo přijede. V pátek večer byla potvrzená účast už jen od Fida a mýho broučka Mervinka. Sraz plánovaný na 10 hod se nějak opozdil. Nečekaně paničce zavolala tetička Olinka, zda může dojet s jejich klukama a Baruškou. Sice jen na otočku, ale byl to první účastník. Baruška, která původně účast aniimg_4397.jpg nepotvrdila, ale za to bydlí jen 4 km od nás dojela a já si s ní krásně zadováděla. Poté dojel asi s hodinovým, ale zato omlouveným opožděným Fidoušek. Jediný zachránce všech placatých, co slibovali a nakonec nedojeli. Takže náš srázek se konal jen za přítomnosti mé, Baruščiné a Fidouškové. Baruška poté odejla a my s Fidem jsme si užívali naše hrádky. To bylo romatiky a pusenek. No co Vám budu vykládat. Tak romantickej den jsem snad ještě nezažila.  Pár foteček najdete na odkázku tady.

Středeční venčeníko 13.10.2010

Dnešní odpolední venčeníčko jsem si opravdu užila parádně. Jely jsme opět do Zbýšova, kde jsme se sešly v sestavě čtyřnožců: já, Arnoldek, Berny, Davídek, Amánek, Daisynka a Kessynka. V úžasné sestavě jsme si zaběhali a zaskotačili až do úplného vysílení. Pár fotí než se setmělo najdete na odkaze tady.

img_4170.jpg

Poděkování....komu vlastně? Ať si to přebe každý po svém

Chtěla bych mnohokrát poděkovat za email, který mi byl doručen od obce Šaratice, kde píše kritiku na můj článek k nedávno pořádané akci voříškiádě. Svůj názor jsem zde zveřejnila a někoho tím zřejně urazila. Ale zamyslel se ten někdo na tím, že uráží on mě, pokud rozesílá emaily tohoto druhu? Každopádně díky a všem komu to přišlo, a nepochybuji, že všem zúčastněným se omlouvám, pokud jsou mým příspěvkem znechuceni. Omlouvám se, ale nikoho nenutím číst tyhle řádky.

Sledujte prosím naše aktualitky. V brzké době se zde dozvíte novinky o nedaleké blížící se voříškiádě.

Smečka ve Zbýšově 7.10.2010

Dneska odpoledne jsme vyjely s paničkou opět do našeho oblíbenýho Zbýšova na prochajdu, kde jsme se sešli v sestavě: Arnold, Berny, Daisynka a já. Prochajdu jdme si parádně užili, proběhli se za srnečkou a zajíčkama a už se těšíme na příští týden na další setkání. Pár foteček najdete tady.

img_4017.jpg

Seznámení s Kiruškou 6.10.2010

Dneska po příjezdu z práce se panička úplnou náhodou dostala ke kontaktu na tetičku Haničku, kterou už hoooodně dlouho neviděla. A k našemu štěstíčku bydlí tetička v nedalekém Slavkově a má roční fenečku MOK Kirušku. No a představte si, že prý ji nemá s kým venčit?  No chápete to? Chodit na prochajdy bez kamarádů? To jde? Tak jsme hned sedly do autíčka a jela za holkama dokud je trošku světlo. Užily jsme si všechny parádní prochajdu a určitě to brzo zopakujeme zase.  Fotečky najdete na odkaze tady.

img_3882.jpg

Zbýšov 5.10.2010

Dnešní podvečer jsme vyrazily s paničkou jako i jindy ve všední dny na prochajdu do Zbýšova. Tentokráte se nám však smečka rozrostla i mojí sestřenici Daisynku, se kterou jsme se už dlouho neviděly. Takže krásná prochajda a já běhala ku údivu všech jako blázen a teď totálně ko spinkám. Fotečky najdete zde.

img_3868.jpg

S Arnoldem 3.10.2010

Nedělní venčeníčko po oslavě babiččiných a dědečkových narozeninek jsme si užily na prochajdě s Arnym ve Zbýšově. I přes zimu jsme si parádně zaběhali a paničky poklábosily. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_3835.jpg

Vážany 2.10.2010

V sobotu jsem jela v poledne s paničkou na závody do Vážan a dojel tam za mnou jak jinak, než můj milovanej Mervinek. Panička se o nás společně pěkně starala, jen na chvilku si někam odletěla do oblak. Z čehož jsem já byla dosti nervózní.

img_3435.jpg

Prochajda s Arnym 1.10.2010

Dnes odpoledne jsme vyrazily s paničkou na prochajdu do Zbýšova, kde na nás čekali jak jinak než tetička Simonka, Sabinka a jejich Arnold. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_3413.jpg

Václavská voříškiáda a výstava psů bez PP 28.9.2010

 Jak jsem si vedla na naší místní voříškiádě a fotí naleznete na odkaze tady.

img_3252.jpg

I. BOXER SRAZ 25.-26.9.2010

Na tenhle víkend jsme se s paničkou tešily už hodně dlouho, neb byl pořádán sraz boxíků. Těšila jsem se, že se seznámím se spoustou nových jak dvounohých, tak hlavně čtyřnohých kamarádů a taky se tak stalo. Sešlo se celkem 26 úžasných boxíků. Na sobotu bylo naplánovaných několik soutěžích, v kterých jsem bohužel nijak nezabodovala.  A to jelikož jsem rozvážná a flegmatická povaha, tak po mě přece nemůže někdo chtít běhat slalom a skákat. To nepochopili, že jsem prostě jiná a osobnost? Jen čtyřnozí kluci to chápali a měli mě rádi takovou jaká jsem.  Takže jsem všechna ocenění nechala svým kamarádům, což asi paničku docela zamrzelo.  Jediná disciplína, ve které se podařilo zabojovat byla pro paničku a to vědomostní kvíz o boxíkách. Alespoň prokázala, že když mě má doma, tak měla i nějaký zájem a studovala moji historii i současnost. V neděli nám již počasí nepřálo, tak jsme jely po snídani a menším vyběháním domů. Teď totálně unavení odpočíváme. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_3186.jpg

Čtvrteční návštěva v lomu 23.9.2010

Na dnešní odpoledne se panička domluvila na venčeníčko s tetičkama Zdenčou od Nellinky a Pavlínkou a Marťou od Shebinky a Nikče. Počasí nám přálo úžasně a já si holkama zablbla jak u vody, tak na krátké prochajdě a lítačce na louce. Musíme takový přepadovky v týdnu dělat častěji a ne jen o víkendech holky. ;o) Pár fotí najdete zde.

img_3018.jpg

Nedělní Šumberou 19.9.2010

Dnešní nedělní den byl pro nás opravdu náročný. Z domu jsme vyjížděly v 9 hod ráno směr Klajdovka na prochajdu domluvenou s tetičkou Pavlou v sestavě čtyřnožců: já, Shebinka, Sárinka, Foxík a Lotynka. Vyrazili jsme na Klajdovkou směrem na Hádeckou planinku, poté Šumbera a plánované ukončení v lomu. Nedaleko za Hádeckou planinkou jsme potkali partičku lidí s pejskama, co jezdí s náma na coursing, tak se naše smečka rozrostla o další 4 pesany. V sestavě 9 pejsků a 8 lidiček jsme dorazili do lomu, kde se od nás část odtrhla a my čekaly na další přírůstek. Tím se staly další 3 pesani. Takže bych řekla, že jsem potkala spoustu kamarádů se kterýma jsem si náramně užila. Návrat domů byl v 15 hod totálně ko jak já, tak panička. Díky Vám všem. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_2824.jpg

S Larinkou, Nikčou a Fidem 18.9.2010

Na dnešní den plánovala prochajdu tetička Káťa (a my za ní moc děkujeme). Vyrazili jsme v sestavě Larinka, Nikča a nový boxéří kamarád Fido. První zastávka byla u tetičky, kde jsme se poňufali na seznámení. Druhá zastávka byla v Čebíně, kde jsme si vyšlápli na rozhlednu a i my čtyřnožci si prohlédli okolí z výšky. Pak následovala zastávka poslední a to v rybník Kuřim, kde jsme si někteří krásně zaplavali a někteří zablbli po svém. Fotí naleznete na odkaze tady.

img_2579.jpg

Pátek s Baruškou 17.9.2010

Páteční prochajda s Bártem bohužel odpadla, tak panička rychle heldala náhradní plán. A jak jinak, než se pěkně zadařilo. Dojela k nám tetička Olinka se svojí placatou a hyperaktivní Baruškou a vyrazily jsem do okolí našeho doma. Pár foteček najdete tady.

img_2410.jpg

S Arnym a Bernym 16.9.2010

Čtvrteční podvečer jsem s paničkou trávila opět v nedalekém Zbýšově na prochajdě s čtyřnohýma klukama. Prochajda byla jako vždy krásná a paničky celou dobu nezavřely puseny. Pár fotí, než se úplně setmělo najdete na odkaze tady.

img_2375.jpg

S boxíkama v Brně 15.9.2010

Na dnešní den domluvila panička prochajdu s boxíkama Ozzym a Nellinkou v Brně u lomu, kam tak rády chodíme. Z prochajdy se stala jen běhačka na louce. Ze začátku jsem si hrála na dámu a dělala jsem, že mě žádný blbosti puberťáků nezajímají. Potom jsem to ale nevydržela a přidala jsem se k jejim hrádkám. Odjížděly jsme, když se již ztmývalo a doma jsem padla únavou do nových pelíšků. Pár fotí z lítačky najdete tady a z nového pelíšku tady.

img_2227.jpg

Prochajda ve Zbýšově 14.9.2010

Dnešní podvečer jsem s paničkou vyrazila na prochajdu do Zbýšova. Očekávaly jsme sestavu Arnold a Berny, ale bohužel tetička od Bernyho jeli na bazén, tak jsme varazili jen s tetičkou Simonkou, Sabinkou a čtyřnožcem Arnoldem. Prochajdu jsme si užili a při cestě zpět jsme i potkali Bernyho s pánečkem. Pár fotí, neboť se již ztmývalo najdete na odkaze tady.

img_2098.jpg

První ročník Křenovské voříškiády a výstavy psů bez PP 12.9.2010

I když tomu panička nechtěla už moc věřit, tak se mi zadařilo na dnešní výstavě v Křenovicích obsadit neuvěřitelné 1.místo v kategorii nejkrásnější fena bez PP nad 40cm a ještě k tomu v kategorii Dítě a pes získat krásné 2.místo s neteřinkou Lucinkou (obě ve věku svých čtyř let). Takže jsem paničku opravdu moc potěšila, tetičkám rozhodčím tímto chci moc poděkovat i za paničku. Teď už to jen zvládnout na voříškiádě u nás a myslím, že panička bude ta nejšťastnější pod sluncem. Neb u nás nám chybí už jen to zlato. :D Nejsme náročný. ;o) Fotogalerii naleznete na odkaze tady. Teď obě unavené sluníčkem, které nás celý den doprovázeno jdeme odpočívat. Jinak gratulujeme všem našim kamarádům, kteří se též úžasně umístili. Kellynka nejkrásnější fena bez PP do 40 cm 1.místo, Arny nejkrásnější pes bez PP do 40 cm 2.místo, Berny nejkrásnější pes s PP 2.místo, Dasty nejkrásnější pes bez PP nad 40 cm 1.místo a Chester nejkrásnější pes bez PP nad 40 cm 2.místo. No nejsme ta nejkrásnější smečka?

img_2086.jpg

I. Moravská BOXER párty 11.9.2010

Na dnešní den byla naplánovaná boxéří akcička pro Moravu a tudíž jak jinak, než u nás na velké zahradě s výběhem pro pesany. Účast byla bohužel trošku menší, jak jsme očekávaly, ale za to jsme si celý den parádně užily. Přijely tetičky s klukama boxíkama Ozzym a mým manžílkem Mervinkem. Kluci se na sebe občas koukli ne moc hezky, tak jsem mezi ně vždy položila vlastní tělo. Nakonec vše proběhlo krásně i s prochajdou do Hostěrádek k rybníku, kde Mervinek litoval svého manželského slibu a chtěl mě utopil. Ještě, že se mu to nepovedlo. Díky Vám všem za super den a už se těšíme na velký boxéří sraz. Fotogalerii z náročného dne naleznete tady.

img_1872.jpg

Voříškiáda Blansko 5.9.2010

Dnes jsem s paničkou porvé vyrazila va X.ročník výstavy voříšků , psů bez PP a s PP do Blanska. Naše konkurence byla opravdu veliká a tak se panička na mě nebude snad moc zlobit, když jsem v naší kategorii nevyhrála. I tak to byla pro nás dobrá zkušenost, neboť jsem se poprvé vystavovala na výstavním vodítku (panička si ho půjčila od tetičky Evičky-děkujemé). Fotogalerii naleznete na odkaze zde.

epson610.jpg

Oslava narozeninek se sousedama 3.9.2010

Až dnešní den slavili panička s páníkem jejich narozeniny se sousedama. Oslava se protáhla u šipek až do pozdních nočních hodin. Pár fotí najdete tady.

img_1253.jpg

Víkend na Ramzové 27.-29.8.2010

Poslední prázdninový víkend jsem s paničkou trávila na krásné chtičce se super lidičkama na našich horách na Ramzové. Sestava byla 8 dospělých čtyřnožců, malá asi roční Vaneska a já. Všechny jsem okouzlila svým šarmem a tudíž jsem měla téměř vše povoleno. Páteční večer jsme je klábosili a obdivovali chatu. Fotí najdete tady. Sobotní dopoledne bylo spíše odpočinkové, neboť pršelo a po obědě jsme vyrazili na menší výšlap. Fotí z výšlapu najdete tady a z povalování na chatě tady. Nedělní dopoledne nám opět propršelo a tak jsme vyrazli opět až po obědě na poslední výletík před odjezdem domů. Fotečky z lesního baru jsou zde a rozloučení s chatou tady.

img_1122.jpg

Rozlučka s Martinkou 26.8.2010

Ve čtvrtek v podvečer si dojela pro malou Martinku maminka, neboť zítra odjíždí na dovolenou do Chorvatska. Tím jí její prázdniny u naší babičky zkončily a holky byly smutné, že odjíždí. Tak došla na rychlou otočku se rozloučit a ještě si naposledy zaběhat s náma na zahradě. Pár fotí z terásky najdete tady.

img_0824.jpg

Všední prochajdy s Vanuškou 23.a 24.8.2010

Pro paničky dny všední, pro nás zrzečky nevšední. Jak v pondělí, tak úterý jsme vyrazily po boku našich sousedek na prochajdu po našem okolí. Vzhledem k blížící se bouřce panička v pondělí ani nebrala foťáček, aby jí nezmokl. Stejně jsme daleko nedošly, neboť Vanuška se moc bouřky bojí a tak se jí doslova rozkepala kolena a raději jsme se otočily zpět ku domovu. Tam nás ještě čekala návštěva v podobě neteřinek. Pár fotí holek najdete tady.  V úterý nám naštěstí už přálo a prochajdu jsme si užily trošku dýl. To už nějaké fotí máme a nejdete je na odkaze tady.

img_0781.jpg

S Vanilkou u rybníku 22.8.2010

Dnešní podvečer jsme vyrazily s paničkou na prochajdu nečekaně se sousedem Pavlíčkem a Vanilkou. Vydali jsme se směr Hostěrádky k rybníku, abych si mohla zaplavat a jako vždy jsem paničku nezklamala a udělala jí radost krásnou koupačkou. Vanilka na vodu není, takže si pouze smočila rtíček a honem od vody pryč. Pár fotí z koupačky najdete na odkaze tady.

 img_0716.jpg

Oslava paniččiných narozeninek 21.8.2010

Dneska slavila moje paničke svoje narozeninky. Sešli jsme se celá rodinka Hrabovských a bavili se a slavili na její zdraví. Paničko mám tě mocinky moc ráda, takže všechno všecičko nejlepší.......Pár foteček najdete na odkázku tady.

img_0675.jpg

Grilovačka s Larinkou 19.8.2010

Dnešní podvečer dojela tetička Káťa s Larinkou na večerní grilovačku pepků. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_0614.jpg

Víkend před objektivem 13.-15.8.2010

Tenhle víkend jsme trávily zcela odlišně, jako běžně. Od pátečního odpoledne jsme měly na návštěvě naši slavnou fotografku tetičku Lucinku a většinu času jsme trávily před objektivem. Do toho přijelo i pár přátel a nám se stal víkend velice únavným. Ale už teď se těšíme na tetičky výkon. Panička stihla udělat opravdu jen pár záběrů, které naleznete tady.

img_0562.jpg

S Giordinkou 11.8.2010

Dnešní den byl pro nás vzácností. Vyrazily jsme po hodně dlouhé době na prochjadu s naším vzorem a mojí coursingovou placatěnkovou parťačkou Giordinkou. Tetička měla mezičas 2 hoďky mezi kojením a momentálně tráví volné chvíle na chatě v Milešovicích, tak jsme si je řádně užily. Po návratu jsme byly parádně unavené, ale těšíme se, že to brzo zopákneme. Paničky pár fotí naleznete na odkaze tady.

img_0463.jpg

Úterní psí podvečer 10.8.2010

Dnešní podvečer jsme s paničkou vyjely na prochajdu za tetičkama do Zbýšova. S klukama jsem se krásně unavila a pak u tetičky na terásce ještě dorazila. Domů jsem dorazila vyřízená, když v tom před domem vyskočil z auta Maxík. Ten mě obral o veškerý zbytek dnešních sil. Fotogalerii paničky naleznete na odkaze tady.

img_0362.jpg

S placatěnkovou Baruškou 9.8.2010

Dnešní odpoledne a podvečer jsme s paničkou trávily ve společnosti tetičky Olinky a její placatěnky Barušky. Je to teda pěknej divočák a nenechala mě ani chvilku v klidu. Paničky pár fotí naleznete na odkaze tady.

img_0333.jpg

Bukovinka 8.8.2010

Jak včera panička slibovala, tak se taky stalo. Dneska jsme vyrazily pro změnu do lesíka v Bukovince. Hub tu bylo méně, jak včera v Olšanech, ale i tak jsme si domů přivezly pár pěkných kousků. Babička s dědečkem byli spokojeni, co jsme jim dovezly a panička si usmažila jako chuťovku bedle. Pár fotí z hlubokého lesa nejdete tady.

img_0250.jpg

Olšanský lesík 7.8.2010

Sobotní poledne jsem trávila s paničkou a spoustou cizích houbařů v lese v nedalekých Olšanech. My houby pouze obdivovaly a ostatní jich nosili plné košíky. Výběr byl opravdu veliký-od babek, praváků, bedel, po muchomůrku zelenou. Procházka byla krásná a pokud počásko bude přát, tak zítra vyrazíme na nějakou další. Fotečky z tmavého lesa nejdete tady.

 

img_0220.jpg

Nedělní dopoledne 1.8.2010

Ani jsem se nestihla pořádně vyspinkat ze včerejšího náročného dne a měla jsem opět náročné dopoledne. Nejprve dojel strejda Leošek s malou Nikolkou, poté sousedům dovezli na zahrádku kameny a skládali je hydraulickou rukou přes plot od nás ze zahrady a do toho dojel ještě strejda Bohdan s Filípkem. Takže opět hodně práce všechno kontrolovat. Fotí naleznete na odkázku tady.

img_0083.jpg

Sobotní akcičky 31.7.2010

Dnešní den jsem měla i přesto, že jsem nikam nevyjela, náročný. Dopoledne jsme šly na prochajdu se sousedkama Marťou a Vanilkou. Odpoledne došel dědeček s Bleskulkem a v podvečer dojely tetičky Káťa, Pavla a Marťa s jejich holkama Larinkou, Shebinkou a Nikčou. Takže jsem měla celý den moc práce a zábavy. Směsku fotí naleznete na odkaze tady.

img_0021.jpg

S Barnym ve Zbýšově 29.7.2010

Dnes odpoledne jsme s paničkou stihly cca hodinkovou (bez pár minutek) prochajdu s tetičkou Simonkou a jejím "synovcem" Barnym, kterýho panička přejmenovala na Badyho. Stihly jsme se tak, tak vrátit, než nám začalo pršet. Pár, ale opravdu jen pár fotí najdete tady.

 

img_9759.jpg

S Vanuškou 28.7.2010

Úterní podvečer jsme trávily společně se sousedkou Evou a čtyřnohou Vanuškou na krásné prochajdě v našem okolí. Krásně jsem se proběhla v neposečeném políčku a doufám, že to počásko vydrží takový hodně dlouho, neb je na prochajdy parádně. Pár foteček naleznete na odkaze zde.

img_9741.jpg

Úterní prochajda 27.7.2010

Dnešní podvečer jsme s paničkou vyrazily stejně jako nedávno na prochajdu za tetičkou Simonkou do Zbýšova. K mému překvapení na nás zde nečekal Arnoldek, neboť je se Sabinkou na dovolené. Ale tetička hlídá pejska své sestře, takže jsme vyrazily na prochajdu poprvé s ním. Byla to krásná, dlouhá procházka. A už se těšíme, až s náma půjde i jeho panička, aby jej mohla pustit navolno, neboť tetička si to nedovolila a měla strach. Tak byl chudáček celou prochajdu na vodítku. Paničky pár fotí naleznete na odkaze zde.

img_9662.jpg

Odpolední prochajda 25.7.2010

Nedělní odpolední prochajdu jsme si s paničkou užily ve společnosti sousedek tetičky Martě a Vanilky. Ochlazení se nám moc líbilo a tak jsme si s Vanuškou krásně užily běhačku v políčku za naší zahradou. Paničky fotí naleznete na odkaze zde.

 

img_9555.jpg

Narozeninková oslava 24.7.2010

Dnešní odpoledne jsme trávili ve společnosti celé rodinky Flašinetků (teda krom Kačenky, která je na táboře) a předčasně jsme oslavovali narozeninky paničky a pánečka. Po oslavě dojel ještě večer strejda Leošek s Maxíkem a já večer padla do pelíšku unavená. Fotí naleznete na odkázku tady.

 

img_9484.jpg

S Vanuškou 19.7.2010

Dnešní podvečer jsme s paničkou využily krásného ochlazení a společně s našema sousedkama jsme vyrazily na prochajdu v okolí našeho domova. Bylo úžasné počásko, tak jsme s Vanuškou běhaly polem, nepolem.....Všichni jsme si to parádně užily a teď bohužel zase očekáváme velká dusna. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

 

img_9335.jpg

Sobotní koupačka 17.7.2010

Dnes po odpočinku po obídku jsem s paničkou vyrazila na krátkou koupačku do Drysic u Vyškova do zatopeného lomu. Vodička tu byla krásná a dokonce i dostatek pobíhajících pejsků, takže nikomu nevadilo, že přijel jeden navíc. Chvilku jsem si hrála s nějakýma klukama s volejbalovým míčem (jen jsem ho v té vodě nějak nemohla nijak chytit) a chvilku s dalšíma klukama s tenisákem. Prostě o zábavu jsem tam měla postaráno. Panička měla vždy strach, že už se utopím, neboť jsem nechtěla z vody ven. Kluci se slitovali a dovolili mi si vzít balonek na břeh, tam si mě panička podržela a míč jim vrátila. Je teda pravda, že jsem se pěkně unavila, ale bylo to moc příjemné. Paničky mini fotogalerii naleznete na odkaze tu.

 

img_9270.jpg

Páteční podvečer 16.7.2010

Dnešní horký páteční den jsme s paničkou zakončily jak jinak než odpočinkem u bazénku. Na koupačku se přidala i sousedka Marťa s její bratránek Štěpánek. Jejich koupačku naleznete na fotí zde. Večer dojel na krátkou návštěvu strejda Milánek a Mišáček. Ty panička zdokumentovala tady. No a se sosedkou se popíjelo a debatovalo až do hluboké noci.

Středeční návštěva 14.7.2010

Dneska v parném odpoledni dojel po dlouhé době strejda Jara s malým Tomáškem. Zpočátku se styděl, ale pak se rozkoukal a byl s paničkou velkej kamarád. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_9150.jpg

Mervinek na návštěvě 11.7.2010

Nedělní parné odpoledne jsme si užívali ve společnosti tetičky Gábinky se strejdem Tomem a jejich placatým Mervinkem. Chvilku v bazénku, chvilku pobíhání po zahradě a strašně rychle nám to uteklo. A hlavně nás to všechny unavilo. Fotí naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobotní zábavička 10.7.2010

V dnešním hodně horkém dni jsme s paničkou nešly nikam na prochajdu, za to jsem měla hodně práce doma. Byly u nás dětičky v bazénku a já na ně musela dělat odborný dohled. Celý den u nás někdo poskakoval a pokřikoval. Vůbec jsem nechápala, kde berou tolik energie. Paničky pár fotí najdete na odkaze tady.

Obrazek

 

Pátek ve Zbýšově 9.7.2010

Páteční podvečer jsme poprvé vyrazily na prochajdu s Arnoldem od tetičky Simonky a s jejich Sabinkou. Prošly jsme si krásně okolí Zbýšova a pak si pohráli u tetičky na terásce. Poté jsme jely s paničkou na narozeninkovou oslavu, kde jsme po dlouhé době viděly některé naše kamarády a celý unavený jsme dojely v noci domů. Fotogalerii z prochajdy naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Buchlov a okolí 6.7.2010

Dnešní vydařený výlet. Z Buchlova do Buchlovic, na Čertovo sedlo, na Sv.Barboru a zpět na hrad Buchlov. Počítám, že tak cca... 8,5 km krásné krajiny a procházky těsně před deštěm. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Pondělní prochajda 5.7.2010

Jelikož byl dneska svátek, tak panička nemusela do práce a vymyslela s tetičkou krásný výlet, který nás všechny řádně unavil. Já si s Larinkou krásně pohrála v lesíčku a i když to tak možná vypadá, tak mě vůbec nechtěla sežrat. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Neděle a zase pařák 4.7.2010

Dneska dopoledne došel, jako skoro pořád, dědeček s Bleskulkem. Dopoledne dojel též můj milovanej strejda Leošek s malou Nikolkou, které jsem se střašně líbila. ;o) Fotí najdete zde. Odpoledne dorazily dle plánu neteřinky s kamarádkou od našich sousedů a bylo až do večera veselo. Fotogalerii z koupačky naleznete tady.

Obrazek

Sobotní oslava Lucinčiných narozeninek 3.7.2010

Dnešní parný den jsme slavily Lucinky narozeninky a při té příložitosti někteří již využily čerstvě napouštějící se bazének. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Páteční grilovačka s holkama 2.7.2010

Na dnešní podvečer panička s tetičkama připravily takovou malou rychlogrilovačku u nás doma. V tom horku se ani nikam na prochajdu nedalo jít a tak jsme si všichni užívaly na zahrádce a u grilu. Mini fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Kyjovský puňťa 27.6.2010

Jak jsem dopadla na II. ročníku voříškiády v Kyjově se dozvíte na odkázku tady.

Obrazek

 

Lovec roku 26.6.2010

Jak jsem si užila klubový závod pořádaný Českým psem v Pohořelicích se dozvíte a nějaké fotí uvidíte na odkázku tady. Po závodu jsme se ještě sešly s tetičkama Pavlínkou, Martinkou, Jituškou a jejich čtyřnožcama u nás na zahrádce a tady jsme se totálně fyzicky odrovnali. Malou fotogalerii z domácího prostředí naleznete na odaze tady.

Obrazek

V Otnicích na návštěvě 24.6.2010

Ve čtvrteční podvečer jsem po dlouhé době vyrazila s paničkou do Otnic za Davídkem a Charlottečkou. Jelikož jsem byla unavená z domu, tak to nebyla žádná divočina, ale i tak jsem se tam řádně unavila a často odpočívala. Po příjezdu domů na mě čekal můj milovník Maxík a já už sotva chodím. Takže honem spinkat. Paničky fotí naleznete na odkázku tady.

Obrazek

 

Středeční domácí pohodička 23.6.2010

Dnešní odpoledne jsme si doma s paničkou užívaly jejího svátečku. Taková krásná slunečná odpolední středa. Malou fotogalerii naleznete na odkaze tady. A mimochodem paničko: "Všechno nejlepší k tvému svátečku." ;o)

Obrazek

Úterní procházka ze sousedkama 22.6.2010

Dnešní krásný podvečer jsme vyrazily společně se sousedkama na menší prochajdu jen v okolí Šaratic. Paničky malou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Fota...

Přidány nové fotí ve fotogalerii modelek. ;o)

Obrazek

Coursingový trénink 19.6.2010

Na dnešní den se panička nakonec rozhodla, že pojedeme na coursingový trénink do Pohořelic. Účast nebyla moc velká a tak jsme se těšili na rychlý průběh tréninku. Bohužel ihned vypověděla technika a musel se sehnat jiný naviják. Naštěstí tetička Martinka je šikovná a dovezla jiný a tak jsem si mohla užít 2 krásná kola po boku placatýho kamaráda Huga. Běhání s ním mi svěčilo, neboť jsem si ani nenadbíhala, jak je mým zvykem. Paničky fotogalerii z lítačky před i při běhání naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Páteční podvečerní návštěva 18.6.2010

Když mi večer šla dát panička napapat, tak uslyšela nějaké hlasy za bránou a šla se podívat, kdo že to jde kolem a volá Easynko. A on to Pája a Alenkou se svýma čtyřnohýma miminkama. Tak jsme je hned pustily na chvilku k nám a pohrála jsem si s nima na dvorku. Mimóšci byly šťastní, že můžou běhat navolno a já měla hodně starostí s jejich výchovou. Pár foteček naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Modelkama na jeden den 5.6.2010

Jak to dopadlo a celé probíhalo na našem foceníčku u tetičky Lucinky se dozvíte na odkázku zde. A veřte, nevěřte.....jsem to opravdu já s paničkou.

Obrazek

 

Šlapanická voříškiáda 13.6.2010

Bližší info jak jsem se měla, jak jsem uspěla a nějaké fotečky z dnešní výstavy ve Šlapanicích naleznete na odkázku zde.

Obrazek

Sluníčková sobota 12.6.2010

Dnešní den jsme si s paničkou daly pěkně zabrat. Dopoledne jsme se zúčastnili voříškiády v Bohdalicích. Bližší info naleznete na odkaze zde. Hned z Bohdalic jsme vyrazily směr Mariánské údolí v Brně na coursingový trénink. Byla to taková rychlovečka, kde jsem si zaběhala jako vždy 2 kola. Paničky fotogalerii nalezne zde. Domů jsme dojely pěkně unavené a teď již odpočíváme v chládečku.

Obrazek

Páteční grilovačka s holkama 11.6.2010

Dnešní večer jsme si užívaly při grilovačce na naší zahradě s tetičkou Káťou, Pavlou a Martinkou a jejich čtyřnohýma holkama. Paničky jako vždy poklábosily a my si zaběhaly v tom horku alepsoň na zahradě. Malou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Sluníčková neděle 13.6.2010

I přes únavu ze včerejšího výletu s paničkou do Českých Budějovic jsme se dneska neflákaly. V poledne za náma přijela tetička Káťa a vydaly jsme se na prochajdu u nás v Šardě. Mini fotogalerii naleznete na odkaze tady. Pak jsme sedly do tetičky autí a jely jsme směr Vážany nad Litavou, kde na nás již čekal můj placatej kamarád Mervinek s tetičkou Gábinkou a šly jsme na další prochajdu společně. Další pidi galerie je zde.

Obrazek

První nedeštivý den-čtvrtek 3.6.2010

Jelikož poslední období nám neustále prší, tak dnes byl po delší době docela pěkný den. Jako vždy, když to jen alespoň trošičku jde dojel dědeček s Bleskulkem. Sotva po naší běhačce na zahradě odjeli, tak dojela tetička Káťa s Larinkou a my se s holkama vydaly na blátivou prochajdu. Nám čtyřnohým bláto vůbec nevadilo, panička měla gumáky a tetička.....ta měla trošku promáčený a zablácený botičky. Malou galerii naleznete na odkaze zde. No a bych se unavila až do víkendu, tak večer po 20 hod dojel strejda Leošek s Maxíkem. Mini fotogalerii ze tmy naleznete na odkaze tady.

Obrazek

1.C+A 2010 30.5.

Dnešní deštivý den jsem trávila s paničkou ve Svitavách na prvním ze seriálu závodů RR sportu. Podrobné info a pár fotí naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Brněnská přehrada 29.5.2010

Pár foteček ze sobotního slunečného výletu s paničkou na brněnskou přehradu a plavbu parníkem naleznete na odkázku zde.

Obrazek

Vyhlašování výsledků pochodu 23.5.2010

Dnes dopoledne jsme jely opět na KK Šlapanice. Tentokráte však ne ani na pochod, ani na výstavu, ale na vyhlašování výsledků pochodu. S paničkou jsem se umístila na 7.místě z 19-ti startujících v naší skupině. Pro příště musíme lépe nastudovat trasu, neb ztráta 1,5 hod nás stála mnohem lepší umístění. Ale i tak. Byla to úžasná akce se super zážitkama. Fotogalerii z vyhlašování naleznete na odkaze zde.

Obrazek

 

Turistická časovka 22.5.2010

Jak jsme si s tetičkou Káťou a jejím Hagridkem užili Turistickou časovku konanou ve Šlapanicích se dozvíte a pár fotí najdete na odkázku tady.

Obrazek

Kobeřice s Hagridkem 15.5.2010

Dnešní, naštěstí ne deštivý (jak předvídala rosnička), ale jen polojasný den, jsem si odpoledne užívala ve společnosti tetičky Kátě a jejího RR krasavečka Hagridka. Vyrazili jsme s nima do lesíka nedaleko Kobeřic, kde jsme si krásně zablbli a paničky pokecaly. Díky Vám za super prochajdu a těšíme se na další. Paničky fotí naleznete na odkaze zde.

Obrazek

 

Poslední nedeštivý den tento týden? 13.5.2010

Jelikož rosničky straší s tím, že do konce týdne bude už jen deštivé počasí, tak jsme byly velice rády, když nám odpoledne zavolala tetička Káťa, zda může dojet s Larinkou na prochajdu. Paničky poklábosily a zrzečky si krásně zaběhaly, neb měly živé střapečky. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

 

Pondělní odpoledne 10.5.2010

Dneska odpoledne dojel na vyběháníčko dědeček s Bleskem, tak jsem si s ním zařádila a pořádně se vyběhala na zahradě. V 17 hod, když se panička vrátila z práce jsme vyrazily ještě na prochajdu ze sousedkama. Fotogaleri z dnešního náročného slunečného dne naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Hrušky 9.5.2010

Dneska jsme byli s paničkou dopoledne fandit Larince v Hruškách na závodech v agility. Potkala jsem se tu s novým kamarádem MOK, který mě podle pachu už znal, když si panička kupovala od jeho paničky orbitrek. Jak je ten svět malej. Tenkráte mu náš kufr (teda spíš moje deka v něm) moc voněla a na živo se zamiloval úplně bezhlavě, jako ostatně skoro všichni maďárci. Jak jsme se vyběhaly v mezičase můžete kuknout v mini fotogalerii na odkaze tady.

Obrazek