Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můj psí život 5 let

!!! Novinka !!!

Nevím jak začít, tak prostě jednoduše a stručně. Dnes tj.28.7.2011 dovezla panička z velkého výletu nového člena naší rodiny. Pár fotí z večerního návratu domů najdete na odkaze tady.

Přesouváme se do nové rubriky společný život 2011

img_7172.jpg

Ahojky všem. Jmenuji se Ustinella z Ungeltu alias Crazy a moje nová maminka mne adoptovala z Tachova. Ráda dělám vše, co moje ségra nedělala a tak si se mnou asi pěkně užijete. Těším se na vás na všechny. Vaše Crazy

V Otnicích 26.7.2011

Na úterní podvečer bylo přesunuto tak dlouho plánované venčeníčko s tetičkou Věruškou a Davym v Otnicích. Prochajdu jsme si parádně užili a to až tak, že některým padla brada, jak jsem krásně běhala. Po návratu k tetičce jsme si ještě pohráli chvilku i s Charlottečkou a pak hupky domů a do hajan odpočívat. Fotečky jako vždy zde.

img_7087.jpg

V Milešovocích 25.7.2011

V pondělní podvečer jsme s paničkou vyrazily na plánované venčeníčko do Milešovic za tetičkou Deniskou a Giordinkou. Jelikož neustále poprchávalo, tak tentokráte jsme foťáček nebraly, tak snad nám to odpoustíte. Přikládáme alespoň společnou fotí z minulého týdne.

img_6852.jpg

Grilovačka v Kobylnicích 23.7.2011

Na sobotní večer jsme byli pozváni na grilovačku do Kobylnic od strejdy Růže. Páníci popíjeli, papali a obča i pod stůl něco hodili. Já totálně unavená po boxéří párty odpočívala a pojídala mňamky. Pár foteček najdete na odkaze zde.

img_7064.jpg

3.boxéří párty na Moravě 23.7.2011

V sobotu ráno jsme s paničkou vyjely na tolik očekávanou boxéří párty v krásném prostředí Moravského krasu ve Sloupě. Jako vždy účast potvrdilo spostu lidiček a jak panička už má zkušenost a i předpokládala, tak dojela jen polovina. Ale nám to nevadilo a i tak jsme si to parádně užili. Mufíček byl jako v ráji, když si mohl vybírat mezi holkama a užili jsme si myslím všichni příjemný a krásný den. Moc děkujeme za pozvání a těšíme se na další setkání. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_6927.jpg

Placaté venčení v Šaraticích 20.7.2011

Ve středu v podvečer dojely na plánované venčeníčko tetička Deniska s její placatěnkou Giordinkou, se kterýma jsme se už dlouho neviděly. Užily jsme si krásnou prochajdu a paničky poklábosily. Těšíme se na vás holčičky na příště. Pár foteček ze stmívání najdete na odkaze tady.

img_6860.jpg

Neděle 17.7.2011

V neděli hned po ránu dojel jen na otočku opět strejda Tomášek s mým manžílkem Mervinkem. Proběho sice jen pár hubánků, ale moc ádi jsme vás kluci viděli. Těšíme se na příště. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_6827.jpg

Odpolední grilovačka 16.7.2011

Po návratu z Brněnské akce nás doma čekalo náročné odpoledne. Mnoho návštěv, dětiček, plavání a jak jinak i grilování dokonce i s mým manžílkem Mervinkem. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_6774.jpg

Brněnské psí dny 16.7.2011

Jak jsem se umístila a jak si užívala na voříškiádě v Brně se dočtete na odkaze tady.

epson704.jpg

Koupačka s holkama 11.7.2011

V pondělí odpoledne dorazily na prázdniny k babičce Zdeničce neteřinky z Brna a tak ještě v pozdních odpoledních hodinách dorazily na koupačku a grilovačku. Užily jsme si spoustu legrandy v bazénku i s balonkem. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_6489.jpg

Relax 10.7.2011

Vzhledem k nedělnímu velkému horku jsme pouze doma relaxovali a odpočívali s troškou zábavy doma u bazénku. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_6437.jpg

Sobota plná dětí 9.7.2011

Po návratu z naší dovolené nás čekala návštěvně náročná sobata plná dětského smíchu a koupačky dětiček v bazénku. Bylo to úžasně strávené odpoledne, které bylo pro nás zakončeno až o půlnoci. Fotí najdete na odkaze tady.

img_6344.jpg

Český ráj 3.-8.7.2011

Jak jsem si užívala po boku paničky a pánečka na krásné dovolené v Českém ráji najdete na odkaze tady.

img_6101.jpg

Lotynka na hlídání 25.-26.6.2011

Ihned po návratu z voříškiády v Bohdalicích dojela na návštěvu malá Nikolka, tentoktáte ne jen s tatínkem Leoškem, ale dokonce i s maminkou Haničkou. Měla jsem moc práce Nikolku hlídat, aby se jí nic nestalo. Po jejich odchodu dojela babička s dědečkem na grilovačku a v tom......dojel strejda Radek (jako ženich, bohužel bez nevěsty) a dovezl nám Lotynku na hlídání. Ta okamžitě vlítla na zahradu a aniž by si všimla, že jí pánečke odjíží nastalo velké, téměř nekonečné hraní. Večer si trošku začala uvědomovat, že je nějak bez páníků, ale my ji dovedly vždy nějak zabavit. Mikinka a Čičinky se bála, že když za Mikinkem došla s hračkou, že si s ním chce hrát, tak ten zavrčel a ona smutně odešla. Byla prostě takový zaltíčko, že paničce nosila hračky i noci. Celé dopoledne poté následovalo opět běhání kolem bazénu a láskyplné hraní a olizování. Páníci si pro ni dojeli chvilku po obědě a já od té doby totálně unavená hajám v pelíšku. Byl to opravdu náročný víkend bez chvilky odpočinku. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_5475.jpg

Bohdalický voříšek 25.6.2011

Bližší info o voříškiádě v prostředí krásného zámeckého parku v Bohdalicích naleznete na odkaze tady.

img_5443.jpg

Rande u rybníka 23.6.2011

Na dnešní odpoledne mi domluvila panička rande v Hostěrádkách u rybníka s naším novým kamarádem Endym. Pěkně jsme si zaplavali, trošku zaběhali a já zblajzla tetičce všechny piškotky. Endy stejně žádný nechtěl, neb jeho nejlepší odměnou jsem byla já a olíznutí. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_5250.jpg

Jaggy 22.6.2011

Dnes jsem se stala opravdovou dárkyní krve. Jela jsem s paničkou na kliniku Jaggy v Brně, kde mi po důkladném vyšetření odebrali krev pro pejska, co ji bude moc potřebovat. Pro dnešek mám od paničky přezdívku "Hrdinka". Jen mi zůstal vyholenej krk, trošku modřina a 2 vpichy po jehle. Fotečky před a po najdete na odkaze tady. Jen snad budou mít pochopení pro vyholení na sobotní výstavě v Bohdalicích. Snad ano.

epson721.jpg

S Ebynkou 19.6.2011

Dneska dopoledne dojel strejda Lukáš dodělat ještě nějaké drobnosti na naší střeše a vzal sebou svoji čtyřnohou holčičku Ebynku. Pěkně jsme si zablbly a hlavně mne celou opusinkovala. Fotečky najdete na odkaze zde.

img_5153.jpg

Rosický voříšek 18.6.2011

Na dnešní den nás panička přihlásila na výstavu do Rosic. Jak jsem si vedla se dozvíte na odkaze tady.

epson710.jpg

Čtvrteční koupačka 16.6.2011

Opět byl horký den, tak jsme s paničkou navečer zavítaly do Hostěrádek k rybníku. Krásně jsem si zaplavala a u toho opět párkrát ukradla klukům balonek. Zahrála si s něma trošku na honěnou ve vodě a šťastně odkráčela s paničkou domů. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_5105.jpg

Kiruška na návštěvě 14.6.2011

Dnešní odpoleden k nám zavítala na návštěvu tetička Hanička s beruškou Kiruškou. Trošku jsme si zablbly a hlavně zaotravovaly paničky. Pár fotí najdete jako vždy na odkaze tady.

img_5070.jpg

Pondělní koupačka 13.6.2011

Pan doktor řekl na klouby plavat a plavat. Tak s paničkou chodíme co? No plavat a plavat. Opět seznamovačka s klukama. Prý bych si mohla založit seznamovací kancelář říkala panička. Pár foteček najdete na odkaze tady.

img_5043.jpg

Hostěrádky 6.6.2011

Pondělní podvečer jsme opět trávily v Hostěrádkách u rybníka, kde jsem si pěkně protáhla moje nemocný nožičky. Paničky malou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

img_4916.jpg

U rybníka 5.6.2011

V nedělní podvečer jsme se vydaly na prochajdu do Hostěrádek k rybníku ve společnosti našich sousedek Marti, Míše a jak jinak Vanilky. Užily jsme si parádní koupačku a hlavně seznamovačku s novým RR kamarádem Endym. Pár foteček najdete na odkázku tady.

img_4875.jpg

Hustopečská Ťapka 4.6.2011

Jak jsem bojovala na dnešní dětské voříškiádě v Hustopečích s neteřinkou Lucinkou naleznete na odkaze tady.

img_4818.jpg

Páteční neplánovaná grilovačka 3.6.2011

Dnes večer aby jsem se s paničkou nenudila dojeli neplánovaně, po domluvě zde byli za cca 30 minutek, tetička Káťa a strejda Tom s jejich RR holkama. Páníci grilovali Pepky a my si užívaly zahrádky po svém. Pidimini fotogalerii naleznete na odkaze tady

img_4695.jpg

Moravská boxerpárty 29.5.2011

Na dnešní den byla předem dlouho plánovaná boxerpárty. Počasí nás neustále strašilo, ale nakonec nám přálo a my si užili krásně slunečný den. I když naše sestava, ostatně jako vždy, nebyla až tak velká, tak si zde každý našel "svoji lásku". Nechtěla jsem to přiznal, ale já se zamilovala do strejdy Roba a myslím, že si toho všimli úplně všichni. Paničky fotogalerii najdete na odkaze tady.

img_4662.jpg

Šlapanická voříškiáda 22.5.2011

epson706.jpgDnešní víkend byl opravdu výstavně velice náročný. Na dnešní voříškiádě ve Šlapanicích jsem v kategorii velká fena bez PP získala 1.místo. V soutěži dítě a pes společně s malou Terkou 3.místo. Ve volbě o nejsympatičtější pejska výstavy neuvěřitelné 1.místo (děkuji všem za hlásky) a v soutěži o nejkrásnější pár psů společně s Bernym a psovodem broukem Pytlíkem (strejdem Robem) 1.místo. Takže opravdu vyvedená voříškiáda se spoustou radosti. Děkujeme všem za společnost a gratulujeme za vaše úžasná umístění. Fotogalerii naleznete na odkaze tady. Posudek: celkový vzhled vyvážený, kondice dobrá, výraz typický, hlava dobře modelovaná, oči tmavé, uši souměrné, nos vlhký, zuby zdravé, trup dobře utvářený, končetiny dobře úhlené, temperament živý, povaha přátelská.

epson707.jpg

Zbýšovský voříšek 21.5.2011

Na dešní den jsem se moc těšila, neboť....však všichni víte. Konala se tolik očekávaná a u nás moooc připravovaná voříškiáda ve vedlejším Zbýšově. Ve své kategorii velká fena bez PP jsem získala krásné ocenění a to 1.místo. Velice chci též poděkovat všem, za hlásky v soutěži pejsek sympaťák, neboť jsem se stala nejsympatičtějším pejskem celé výstavy, což opravdu hodně potěšilo. Pidimini fotogaleri najdete na odkaze tady. Další fotí od ostatních fotografů zde a zde.

img_4292.jpg

Blanička na návštěvě 19.5.2011

Dnes odpoledne dojela nečekaně na návštěvu tetička Blanička s jejím broučkem, kterýmu jsem v pelíšku pošeptala do ouška tajnosti. Pár fotí najdete na odkaze tady.

img_4283.jpg

Přerovský voříšek 14.5.2011

Dnes ráno jsme vyrazili společně s tetičkou Simonkou, Sabinkou a jejich Arnoldkem na voříškiádu v Přerově. Ve své kategorii jsem se umístila na pěkném 3.místě. Seznámily jsme se zde s mnoha kamarádama, které uvidíme opět na akci, která nás zanedlouho čeká ve Zbýšově a opět s mojí láskou Dastym. Fotogalerii naleznete na odkaze tady. Posudek: oko tmavé, dobře osvalená, hřbet rovný, končetiny dobře úhlené, pigmentace úplná, váborně předvedená.

img_4200.jpg