Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společný život 2011

Přesunujeme se do rubriky rok 2012.

Jelikož panička poslední měsíc trošku nestíhala, tak konec roku probereme v rychlosti.

Silvestrovské setkání 31.12.2011

Dnešní dopoledne jsme vyjely na setkání tetičky Soni na cvičáku, kam chodí pravidelně panička s Crazynkou. Dnes to bylo stylem hraní a pobavení se a tak jsem vyrazila i já, placatá dáma. Takže si panička užila své, když se přetahovala na vodítku s více jak 50-ti kg živého masa. Jelikož má Crazynka naordinován klid, tak se mohla zúčastnit jen na vodítku a celkem 2 disciplín a to přivolání v masce (které jsme obě zvládly na jedničku a žádná maska nám paničku neschová) a časově měřenou disciplínu, kde musela panička poskakovat v pytlu, což nám oboum přišlo legrační a řádně jsme jí to komplikovaly. Já velká navíc běžela slalom se spoustou překážek, tunelem, slalomem a vším co k tomu patří. Užili jsme si všichni spoustu legrace a už se těšíme na setkání příští rok. Fotečky, ne jen od paničky, která moc nefotila, neboť měla neustále na vodítku Crazynku, najdete na odkaze tady. A fotečky ze Silvestrovského večera nejdete zde.

img_5849.jpg

Nocležníci 29.12.2011

Ve čtvrtek u nás přes noc spala poprvé paničky sestra Markéta s její mladší dcerkou Lucinkou. Crazynka musela Lucinku hlídat i ve vaně, aby se snad neutopila či co. Fotí z večera zde.

p1010111.jpg

Veterina 29.12.2011

Po dohodě jsme zavítaly s Crazynkou na veterinu za ortopedem panem Dr. Dvořákem. Po ortopedickém vyšetření nenalezl nic, co by mělo kulhání způsobovat a proto jsme se raději dohodli, že podstoupíme RTG předních loktů a ramen (11.1.2012). Prozatím máme naordinován klid, bez běhání a lítání, případně jen kratší prochajdy na vodítku. To bude nuda. Snad to v lednu dopadne dobře. Držte nám pěsti a packy.

Jedovnice 27.12.2011

Na dnešní den byla již dlouho předem domluvená prochajda v Jedovnicích. Tentokráte byla menší účast jak jsme zvyklé, ale naše malá dračiče si opět našla společníka na lítačku. Raději ani nebudu popisovat kde všude, však fotí vám řeknou více. Najdete je na odkázku zde. A jelikož malá po procházce opět chodila po 3 nožách, tak ji panička objednala na středu na ortopedii na vyšetření předních nožiček.

img_4168.jpg

1. svátek vánoční 25.12.2011

Na dnešní sváteček k nám dorazila tetička Lucinka, strejda Radek a jejich Lotynka na kratší prochajdu. Jako ostatně vždy s Lotynkou to byla super prochajda plná lítání a pusinek. A bohužel jako poslední dobou poté Crazynka opět pajdala na přední. Fotečky na odkaze zde.

img_3970.jpg

Vánocky 2011

Jako každý rok jsme trávili štědrovečerní dopoledne ve společnosti tetičky Věrky a strejdy Peťulky na prochajdě v lesíku v Nížkovicích s jejich čtyřnožcama Davídkem a Char. Pro Crazynku to byla seznamovačka, neboť se ještě neviděli. Opět nastalo u malé kulhání na přední nožky. Pár foteček zde. Večer pak dorazila babička s dědečkem na kapříka a na rozbalování dárečků. Fotečky tady. A jak jsme slavili vánocky s neteřinkama a ostatníma najdate ve fotogalerii zde.

img_3916.jpg

Prochajda 22.12.2011

Ve čtvrtek jsme byly na prochajdě se sousedkou Vanilkou. Fotečky v galerii zde. Lítačka krásná, avšak po ní opětovné kulhání našeho malýho tajtrdlýka Crazynky.

img_3831.jpg

První letošní snížek 21.12.2011

Před vánockama napadlo trošku letošního prvního a bohužel již posledního snížku. Jelikož to bylo pro Crazynku poprvé, tak to byla legranda. Pobíhala po dvorku a honila to bílé něco, co padalo z nebe. Pár foteček hraní holek v "tom" bílém najdete na odkaze tady.

pf2012.jpg

Kalendáře 2012 vydané na podporu Útulek Lukavice vyprodány !!!
Děkujeme všem za pomoc pro opuštěná zvířátka.

Bližší info a poděkování naleznete po rozklinutí fota :

kalendar1.jpg

 

Slavkov 18.12.2011

Po nedělním obídku jsme vyrazily na rychle domluvenou prochajdu za tetičkou Olinkou do Slavkova. Přidali se k nám i tetička Lucinka a strejda Radek a my si užily parádní lítačku ve společnosti jejich čtyřnožců. Crazynka opět dokázala, že je naprosto crazy, když vyběhla se zakrváceným očičkem ze křoví. Jelikož měla moc běhání a žádný čas to ani ukázat paničce, tak se naznalo, že to není asi nic vážného a šlo se dál. Všichni blázni se vykoupali v krásné vodičce na golfovém hřišti. A když říkám všichni, tak myslím všechny, krom jedné moudré dámy. Hádejte která to byla? Jasně že já. Sluníčko svítilo a my se už těšíme na fotečky od strejdy. Paničky najdete na odkázku tady.

381888_2308049671217_1548573945_31748462_81515268_n.jpg

Foto: strejda Radek

S Vanuškou 11.12.2011

Po nedělním obídku jsme vyrazily na kratší prochajdu se sousedečkama tetičkou Martinkou a její RR slečinkou Vanilkou. Jelikož Crazynka bere svoje jméno zodpovědně, tak si zahrála na sebedestruktivního psa. V plné rychlosti narazila do své stojící Macešky (tedy do mne). Udělala kotrmelec, zaplakala......panička s tetičkou s hrůzou zjistily, že nedošlápne na pravou přední packu. Chviličku kulhala a jelikož je to tvrďačka, tak za chvilku to rozchodila a prochajda mohla pokračovat dále. V polovině nás vylekal hned za zády jezdec (teda spíše jezdkyně) na koni, což byla pro Crazynku premiéra a panička s hrůzou v očích očekávala, že se vrhne na zadní kopyta. Avšak všechny nás překvapila a na zavolání se vrátila k paničce a jen očkem navolno pokukovala jak se vzdalují. Takže celkem povedená prochajda u konci ani bez pomyšlení na nějakou bolístku nožičky. Fotečky jako vždy na odkázku tady.

img_3230.jpg

Šumbera 10.12.2011

Dnes jsme vyrazili po boku pěkné smečky do lesíků v okolí brněnské Šumbery. Počásko nám přálo a tudíž jsme si všichni užili krásnou běhačku v super společnosti. Fotečky najdete na odkázku tady.

su.jpg

Šaratice 27.11.2011

Na nedělní prochajdu domluvila tentokráte panička sousedky. Užily jsme si parádní dámskou jízdu za humnama. Pár foteček na odkaze zde.

s.jpg

Soběšice 26.11.2011

Na sobotní odpoledne domluvila panička s tetičkama prochajdu, která musela být nakonec rychle přesunuta do Soběšic, neb ve lese pršela námraza ze stromů a nedalo se tama jít. Prochajda byla sice krátká, ale my čtyřnožci si zaběhali i na malém prostoru. Fotečky najdete na odkázku tady.

s.jpg

Nitra 19.11.2011

nc.jpgMezinárodní výstava psů, Jubilejní 15. ročník. Nitra 19.11.2011. Bližší info a povídáníčko kolem se dozvíte na odkázku tady.

epson715.jpg

Coursing 17.11.2011

I přes dnešní nepřízeň počasí, neb i v poledne mrholilo a byla mlha, jsme se s paničkou vydali do nedalekých Soběšic každá na jedno tréninkové kolečko coursingu. Mrzlo až praštilo, ale nám to běhalo jak jinak než krásně. Fotečky od paničky najdete na odkázku tady. A v podvečer jede panička ještě s malou na cvičák.

c.jpg

375204_311046692238976_100000009434777_1261060_49893666_n.jpg

S Kiruškou 13.11.2011

V neděli odpoledne jsme vyrazily s tetičkou Haničkou a její MOK Kiruškou na seznamovačku s Crazynkou. Tetička se moc tešila na naši malou. O to víc byla překvapená, když se na ní vyřítila, sice 5-ti měsíční, ale jinak již dosti velká potvůrka. Prochajda ve Slavkově byla krásná, počásko přálo a doufáme, že dáme brzo opáčko. Fotečky na odkázku tady.

k.jpg

Mrazivá sobota 12.11.2011

Sobotní dopledne jsme trávily lítačkou na zahradě a za naším domečkem, kde jsme na chvilku pootravovaly kolemjdoucí sousedečku Vanilku. Fotečky zde. Na sobotní odpoledne naplánovaly tetičky i přes dosti nízké teploty pro letošní rok asi již poslední grilovačku. Lítalo se, papalo se, kecalo se a až se téměř umrzlo, tak se šlo pro nás čtyřnožce spinkat a paničky kdákat domů do tepločka. Fotečky jako vždy zde.

g.jpg

Svatomartinská husa 11.11.2011

Dnešní večer jsme trávili ve společnosti dvounožců u strejdy Buhuša ve vinárně na svatomartinské huse. My placatky jsme honily po zahradě kočičáky a pak se ohřívaly u krbu s ostatníma. Fotečky z párty najdete zde.

m.jpg

Sobotní výletík 5.11.2011

Dnešní den jsme vyrazily jak jinak než opět na víkendovou prochajdu, tentokráte do Zbýšova ve společnosti tetiček a čtyřnohých kluků. Opět krásná prochajda nedaleko našeho domova. Fotečky najdete na odkázku zde.

z.jpg

Nedělní prochajda 30.10.2011

Na dnešní den paničky naplánovaly krásnou slunečnou prochajdu nedaleko Brněnské přehrady po boku našich kamarádek. Ještě, že s náma "jel" i malej Ondrášek. Jinak by jsme byly pěknej slepičinec.  Fotečky na odkázku zde.

img_2012.jpg

Trénink 29.10.2011

img_1820.jpgNa sobotní poledne nás přihlásila panička opět alespoň na jedno kolečko coursingu do Medlánek. Já si užila krásné a dosti dlouhé kolečko plné adrenalinu a Crazynka? Ta poprvé neběžela rovinku, ale dala si kratší okruh, který jí kupodivu šel velice dobře. Holt to má holka v genech a já jí budu trošku našeptávat jak na to. Fotečky z běhačky najdete zde.

img_1855.jpg

Odpočinek

Poslední říjnový týden jsme se věnovaly převážně odpočinku a lehárku v teple domova. Občas nějaká ta běhačka po zahradě a zase váleníčko doma. Fotečky na odkaze zde a zde.

p1010044.jpg

Psí sraz 21.-23.10.2011

Na tenhle víkend jsme se už dlouho moc těšili. Opět se konal každoroční psí sraz, kde se vždy setkáváme s našima vzdálenýma kamarádama. Letos jsme se sjeli opravdu téměř z celé republiky. Byla zde účast Brno, Praha, Pardubice, Chomutov. Takže se páníci po večerech bavili různým nářečím a měli o čem debatovat, když jim došlo téma o pesanech. Sjelo se nás nakonec celkem 14 čtyřnožců ras: MOK, pointer, RR, kříženec a my placatky. Z dvounožců rasy: ženy, muž a dítě (9-ti měsíční Ondrášek). Pohádky vám tu psát nebudu. Užili jsme si to všichni čtyřnožci parádně. Dvounožci trošku hororově, ale alespoň zažili trošku dobrodružství. Fotečky paničky najdete na odkázku tady.

 

epson712.jpg

Nedělní návštěva 16.10.2011

V neděli dopoledne jsme měli takovou menší předehu na plánovaný psí sraz a dojeli na chvilku tetička Janča se strejdem Honzíkem a jejich holkama Aimee a Rosie. Pár foteček nejdete na odkázku tady.

 

 

img_1273.jpg

Boxérpárty 15.10.2011

Na sobotní den byla domluvená, letos dle počasí už možná poslední, boxérpárty. Opět se mělo sjet mnoho boxíků, ale bohužel spoustu páníku dostal bacil a tak jsme se sešli v sestavě pouze se sestřičkou Meddynkou a krasavečkem Ozyyčkem. I v tam malém počtu jsme si to parádně užili a těšíme se na další naše setkání. Fotečky od paničky najdete na odkaze tady a od tetičky Klárky zde

img_1248.jpg

Crazynka nemocná 11.10.2011

Jelikož malé rýmečka pořád neustupovala, tak nás dneska pamnička obě nasadila do autí a jelo se na veterinu. Mě čekalo jen nepříjemné mačkání análních žlázek. To byl zase smrádeček. Crazynka jako vzorný pacient ukázala jakou má rýmečku a hned po pohledu na strejdy doktorka si odfkla tak, že jí vyletěl sopel nosem ven. Tak jsme ani nemusely mluvit a bylo jasné co nás trápí. Dostala 2 včeličky do kožíška a na doma Synulox a nějaké vitamínky. Jelikož ji panička viděla už několikrát sáňkovat, tak nechala zkontrolovat taky žlázky a též bylo plno. Takže dvojnásobnej smrádek v ordinaci. Chudáci ti, co šli po nás. Takže se bude léčit společně s nemocnou paničkou.

Cvičák 6.10.2011

Panička opět vyrazila s malou na cvičák s foťáčkem a tak se jí zadařilo udělat pár snímečků společné lítačky. Všechny malá utvrdila, že jméno Crazy se na ní opravdu hodí, neboť hrát na hoňku na Áčku může napadnout jen blázna. Fotečky na odkaze zde.

img_1061.jpg

Zde naleznete krátký sestřih videa čtvrtečního cvičáku a nácviku chůze u nohy, které natočila paní cvičitelka Soňa Šabacká, velká milovnice a dlouholetá chovatelka boxíků. Crazynka je hned jako duhý pejsek, tak můžete shlédnout, jak jí to jde.

Prochajda 3.10.2011

Na pondělní prochajdu jsme vyrazily ve společnosti našich sousedek. Zaběhaly jsme si při západu sluníčka a prohloubily jsme psí sousedské vztahy s Vanilkou. Pár foteček ze stmívání najdete na odkaze zde.

img_0979.jpg

Coursing 2.10.2011

V sobotu večer nás panička nečekaně přihlásila na coursingový trénink do Medlánek. Mě alespoň na jedno kolečko (abych moc netrápila svoje nemocný nožky) a Crazynku na jednu rovinku (neb je ještě maličká a nemůže moc zatěžovat svoje kloubečky). Já běžela jsko vždy svým stylem a to nadbíhačkou, zato s radostí v očích a v srdci. A co malá? No ta to má holt v genech po babičce Giordince. Běžela krásně a dokonce se krásně zakusovala do střapečku, s kteým se jí zdála ohromná legranada a moc jí zajímal. Jelikož nás měla panička plné ruce (a když já zaberu svojí silou, tak to opravdu je síla), tak ani nevytáhla foťáček a byla ráda, že nás vůbec udržela. Já táhla neustále na trať, neb jsem chtěla moc běhat a malá táhla za všema ostatníma pejskama, neb se chtěla kamarádit. Panička byla z rozthání. Za fotečky moc děkujeme tetičce Gwen a ostatní (nějké i naše) fotečky najdete na odkázku tady. Zde vidíte jak ukazovala Easynka malé, jak se to má dělat

2011-10-02-014web.jpg

a tady už se snaží Crazynka. A že jí to šlo.

2011-10-02-019web.jpg

Oslavička 1.10.2011

Sobotní podvečer jsme trávili v rodinném kruhu při oslavě babiččiných a dědečkových narozeninek. Užívali jsme si s neteřinkama a jejich kamarádem Matoušem různých legrácek, hlavně hlídáním morčátka Julinky v kleci. Večer jsme jim dokonce dělali doprovod na stezce odvahy, při které se jim maminka s tetičkou schovaly. Naštěstí jsem už velká placatka a rychle jsem je našla. Crazynka teda raději hlídala s pánečkem dílnu, neb se jí po tmě do neznáma chodit nechtělo. Byl to jako vždy pěkný sobotní den. Pár foteček na odkaze tady.  

img_0838.jpg

Milešovice 1.10.2011

Sobotní dopoledne jsme trávily na prochajdě s tetičkou Deniskou a Crazynčinou babičkou a sestřičkou Ungelťačkama. Takže stručně řečeno rodinnej, placatej výletík, za krásného sluníčka. Fotečka paničky (včetně tetiččiných) najdete na odkaze tady.

298518_1552867397433_1707622840_860227_405922061_n.jpg

Cvičák 29.9.2011

Jak již nedávno panička psala, tak každý čtvrtek odpoledne jezdíme na cvičák s Crazynkou do Brna. Děláme jim s pánečkem doprovod a při jejich cvičení razíme na prochajdu. Tentokráte vzala panička sebou i foťáček a povedlo se jí něco málo nafotit. Za část fotek děkujeme paní výcvikářce Soničce Šabacké. Fotečky na odkaze tady.

c.jpg

Středeční návštěva 28.9.2011

Po malém odpočinku dorazily po obědě na naávštěvu tetička Deniska a Crazynčinou sestřičkou Meddynkou. Nejprve byla ségra taková nejistá, ale když zjistila, že je to u nás supér, tak nastala lítačka a honička a přetahovačka a duseníčko Easynky a prostě legranda a blbinky. Fotečky najdete na odkaze zde.

a.jpg

Středeční dopolední prochajda 28.9.2011

Na středeční sváteční den domluvila panička s tetičkama ve Zbýšově konečně seznamovací prochajdu s klukama. Užili jsme si všichni krásnou dvouhodinovou prochajdu a občasné zaběhnutí do kukuřice. S klukama to bylo krásný a těšíme se na příště. Fotečky na odkázku zde.

a.jpg

Šaratice 27.9.2011

V úterý v podvečer jsme vyrazily na prochajdu za humny s naší RR sousedkou Vanilkou. Zpočátku to bylo jen takové procházeníčko, ale ke konci jsme si i pěkně zaběhaly a trošku si i pohrály. Pár foteček na odkázku tady.

img_0468.jpg

Pondělní operace 26.9.2011

Na dnešní den odpoledne mi panička domluvila operaci dásní, jak se již nedávno zmínila, že mám epulis. No co vám na to mám říct. Nadšená jsem z toho teda fakt nebyla, že mi pan doktor ořezal celou tlamičku, neboť jsem to měla na obouch stranách a na spodním i na horním patře. Takže na sále si se mnou užili. Ale jsou tam moc šikovní a udělali to hezky. Probírání z narkózy bylo trošku delší a panička z toho byla nešťstná. Teda jako probrala jsem se ještě na fakultě, ale po příjezdu domů jsem únavou opět usla a spinkala bez jednoho většího probuzení až do rána. Přikládáme fotečku, co pořídila tetička Vlasta hned po mém odnesení z operačního sálou na pooperační. Ještě je vidět zavedená kapačka do žilky.Děkujeme všem, co na nás mysleli a drželi nám packy.

e.jpg

A zde vidíte, jak mě má Crazynka moc ráda. I přes to, že spinkám a vůbec nevnímám svět kolem sebe, tak moc chtěla být se mnou. Byla to moje opora, neboť jsem věděla, že je o mne dobře postaráno a jsem od ní hlídána. Tak jsem se mohla krásně vyspinkat, abych byla již v úterý fit.

ce.jpg

Soběšice s rodinkou 25.9.2011

Na nedělní dopoledne paničky naplánovaly krásné venčeníčko v lesíčku u Soběšic. Sešly jsme se s mojí dloholetou kamarádkou a Crazynčinou babičkou Giordinkou a její vnučkou a Crazynčinou sestřičkou Meddynkou. Společnost nám dělala ještě doga Agátka. Užily jsme si všichni krásnou procházku a už se těšíme na další rodinné setkání. Paničky fotečky najdete na odkaze tady a tetičky Denisky fotečky zde.

300518_264554803579236_232172983484085_863714_73955058_n.jpg

Cvičák září 2011

Každý čtvrtek odpoledne navštěvuje panička s Crazynkou cvičák v Brně pod Klajdouvkou u paní výcvikářky Soničky Šabacké. Jedeme vždy celá rodinka. Na začátku se všichni vyběháme navolno. Jakmile se začíná cvičit, tak já jdu s pánečkem na prochajdu k zatopenému lomu a panička s malou cvičí. Ke konci hodiny se s pánečkem za našema holkama opět vracíme, nastává lítačka se všema pesanama a odjezd domů.

Epulis

V týdnu mi panička zjistila, že to jak se jí zdá, že mám čímdál menší zoubky a oteklé dásně má nějakou příčinu. A tak začala hned zjišťovat a konat. Zjistila že mám tzv. epulis, aneb přerůstání dásní. Ihned domluvila schůzu s panem doktorem přes psí zoubky a v pondělí odpoledne jedeme na VFU do Brna na zákrok. Snad to nebude moc bolet.

318773_283807908296188_100000009434777_1169010_426398537_n.jpg

Sobotní grilovačka 17.9.2011

Na sobotní podvečer byla naplánována další z grilovaček. Dojely tetičky a vlastně i strejda s Ondrem a Kellynka, Aimme a Rosie. Byl to takový, ostatně jako vždy, příjemný večer ve společnosti našich přátel. Fotečky najdete zde.

Páteční překvapení 16.9.2011

Viz foto a není co dodat. Okamžitě naložena do auta a na veterinu. Tam injekce přímo do žíly (rychlejší účinnost) a na doma 2 tabletky. Holt alergie na včelí bodnutí.

vcelka.jpg

Rozloučení s Lotynkou 14.9.2011

Po příjezdu z dopoledního výletu a menším odpočinku v době deště nastala pro nás velká rozlučka v podobě lítání, honění se, hraní si a rošťačení s Lotynkou. Páníci se jí vracejí z dovolené a beruška blonďatá nás bude dneska večer opouštět. Tak si ji ještě musíme pořádně užít a trošku ji unavit, ať je po návratu domů hodňoučká. Fotečky z lumáren najdete na odkaze tady.

o.jpg

Lednice 14.9.2011

Ve středu dopoledne, ještě před poledním deštíkem, jsme zvládly (vzhledem k paniččiné dovolené) krásnou prochajdu v Lednickém parku. Všechny jsme si krásně zaběhaly a někteří i zaplavaly. Bylo to krásné a únavné dopoledne. Fotečky z parku najdete na odkázku tady.

l.jpg

Grilovačka s Betynkou 13.9.2011

Na úterní podvečer nastala menší změna a tak panička nejela na plánované Hradby do Slavkova, ale tetička Ivča dojela s malou Betynkou na grilovačku k nám domů. Takže jsme měly s holkama čtyřnohýma opět příjemnou společnost. Fotačky na odkaze zde.

h.jpg

Lotynka druhý den 11.9.2011

Po příjezdu z naší výstavy jsme si s malou Crazynkou každá chvilku opočinuly z toho celého slunného dne a pak jsme se začaly věnovat naší návštěvě na prázdninkách Lotynce. Jelikož nám vypustili bazének, tak dnes nebyla lítačka ve vodě, ale honěná a hrabaná v písku. A že ho teď máme plno po celým domečku? To určitě udělal někdo jiný. My holky hodný určitě ne. Fotečky z rošťačení najdete zde.

c.jpg

2.ročník Křenovické voříškiády a výstavy psů bez PP s přehlídkou psů s PP 11.9.2011

Na tenhle den nás panička obě přihlásila na výstavičku. Jelikož hlásili a dokonce se i zadařilo, velká vedra, tak jsme Lotynku nechaly doma s páníkem pracovat na zahrádce a my s paničkou vyrazily na výstavu do nedalekých Křenovic. Já jako vždy kategorie velká fena bez PP a Crazynka v kategorii junior. Obě jsme získaly krásná 3.místečka. Crazynka s neteřinkou Míšou vyhrály ještě krásné 1.místečko v soutěži podoba pána a psa. Takže docela úspěšná, i když hodně horká výstavička. Fotečky z akce najdete na odkázku zde.

b.jpg

Příjezd Lotynky 10.9.2011

Dnes k nám po dlouhé domluvě dorazila na tentokráte delší hlídáníčko Lotynka. Páníci jí odletěli na dovolenou a ona u nás bude na prázdninkách. První den byla velká lítačka seznamovačka a nadšeníčko a pak zjištěníčko vypouštějícícho se bazénku. No prostě moc věciček na to, aby nás to všechny 3 natolik unavilo, že nebyl čas na tesknění či hledání páníků. Fotečky z prvního dne najdete na odkaze tady.

a.jpg

Páteční prochajda 9.9.2011

Jelikož nás ze středeční prochajdy zahnal déšť, tak jsme i dnes vyrazily na prochajdu společně s Vanilkou. Chvilku jsme trénovaly poslušnost a pak ňufaly vše kolem co se dalo. Fotečky z prochajdy najdete zde.

img_9287.jpg

První prochajda se sousedečkou 7.9.2011

Ve středu v podvečer jsme vyrazily na naši první společnou prochajdu se sousedečkou RR Vanuškou. Já si užila prochajdu po svém a malá Crazynka měla z Vanušky respekt, neb proti ní byla drobeček a občasné šlápnutí na nožku ji asi bolelo. Holt musí honem vyrůst. Pár foteček z podvečera, než nás zahnal deštík najdete na odkaze tady.

img_9250.jpg

II. Boxer sraz 3.-4.9.2011

Letos, stejně jako loni, jsme se a.jpgvydali do Horního Jelení na již 11. Boxer sraz. Tentokráte jsme byli posilněni o našeho dalšího člena. Jelikož byla Crazynka nejmladším účastníkem, tak si užívala veškerého obdivu všech páníků a dokonce i většiny psíčků. Já jakožto její starší sestřička jsem ji musela neustále hlídat a dokonce jsem si i před některýma pesana zanadávala, neb jsem měla o malou strach. Všichni říkali, jak nám ji vemou a panička se tomu jen smála. Já teda měla opravdu strach, neb ji mám už moc ráda a nechci ji nikomu dát. Takže jsem se stala hlídací a nespustím z ní oči.

330989_283889748292775_180778511937233_1435878_4655521_o.jpgOpět zde bylo připraveno spoustu soutěží. My se zúčastnili jen tří. První bylo agiliti duo, kde pro zpestření musel páneček poskakovat v pytlu, což se nám pesanům všem moc líbilo. Já s paničkou se umístila na 10.místě a Crazynka s paničkou na neuvěřielném 6.místečku z celkových 23 účastníků téhle soutěže. Na nejmladšího účastníka to byl super výkon a na paničku myslím taky. Druhá soutěž byla orientační běh, do které jsem nastoupila já s pánečkem. Z celkových 20 běžců jsme měli sice třetí nejrychlejší čas, ale bohužel měl páneček š chyby v doplňujích otázkách, což nás posunulo až na 18.místo. Takže nic moc teda. Pro příště musíme více trénovat. Teda spíš se víc dívat na telku, neb páneček nezná některé filmy. Do poslední soutěže jsem nastoupila opět s paničkou a to o nejlepší psí kousek. Panička chtěla předvést aport špekáčku, ale nevím proč, ale nějak se poprvé nezadařilo a já ho raději hned zakousla. Co kdyby byl někdo rychlejší a chtěl mi ho vzít. V hlasovíní o boxeru srazu jsem se neumístila a Crazynka byla společně s Layllou na krásném 2.místečku. Tak třeba příští rok.

dsc9311.jpgV neděli dopoledne dojela Alenka Smolíková a předvedla nám jak jinak než úžasná vystoupení. Crazynku to moc zajímalo a tak by se panička měla zanyslet, zda z ní neudělá tančícího či létajícího boxíka. I seznamovačka Crazynky s Alenkou a talířem byla zdokumentována na fotečkách.
Atmosféra super, lidičky super, pesani super....co dodat? Prostě super akce a už teď se těšíme na příští rok.

Pár foteček zatím na odkázku tady. Další fotečky od ostatních fotografů tady.

img_9243.jpg

Páteční návštěva 2.9.2011

V páteční povečer dojela na návštěvu tetička Blanička s malým Danečkem. Malýmu se u nás doufám líbilo a tešíme se, až je znovu uvidíme. Pár fotí na odkaze zde.

img_9111.jpg

Úterní podvečer 30.8.2011

V úterý se nám dvounohá smečka dětiček poněkud rozmnožila. Takže bylo opravdu už až převeselo. Snad to tak nebude pokračovat i nadále. Ještě, že už končí prázdinky. Fotečky na odkaze tady.

img_9032.jpg

Pondělní podvečer 29.8.2011

V pondělní podvečer dorazili holky a užívali jsme si grilovačky, koupačky, lítačky na motorce a šipek. Jako vždy plno aktivit s dětičkama. Fotečky najdete na odkaze tady.

Oslavička se sousedama 27.8.2011

Na dnešní večer byla domluvená oslava narozeninek se sousedma Jedličkama. Po dobré grilovačce a krátkém popíjeníčku nás déšť a hlavně zima zahnala na pokračování do obýváčku. Pár foteček ze soboty najdete na odkaze zde.

img_8850.jpg

Páteční vedro 26.8.2011

V pátek bylo opravdu nesnesitelné vedro a tak jsem nechtěně přidělala paničce opět velké starosti. Přehřála jsem se v tom dusnu a po paniččiném příjezdu domů z práce jsem pletla nožičkama, nechtěla jsem pít a když mi panička dala třeba jen trošku vody do mordičky, tak se mi začalo navalovat. Bylo mi strašně špatně. Tak po pár radách mi dala panička studené obklady a začala mne ochlazovat. Tohle teda moc nemusím, ale bylo mi tak špatně, že jsem ani neprotestovala. Pak mi panička obkaldy sundala a zavřela mne do obýváku se zaplou klimatizací na 22°C. To mi moc pomohlo a celkem po asi 2 hodinkách chlazení mi bylo opět "dobře" a paničce se zase ukázal na rtech menší úsměv. Takže na pár fotečkách na odkázku zde najdete, jak jsme si kdo užívali nesnesitelné horko.

img_8795.jpg

Koupačka v rybníku 25.8.2011

Ve čtrvtek v podvečer jsme vyrazily s paničkou tentokráte poprvé i s Crazynkou do Hostěrádek k rybníku. Panička chtěla, ať se zchladím a zaplavu si a že by si malá mohla alespoň zvlažit nožičky, než najde odvahu vyzkoušet si plavání. Po zjištění, že břeh klouže, byla Crazynka sice opatrná, ale měla v sobě tolik odvahy, že pomaličku šla do vody až začala krásně plavat. Je to holka šikovná a určitě to obkoukala od mne. Takže panička byla hrdá na to, že má doma dva úžasný plavací boxíky. Fotečky najdete na odkázku zde.

img_8791.jpg

Středeční grilovačka 24.8.2011

Ve středu v podvečer dorazili na psí seznamovačku a přitom i gratulovačku paničce tetičky s jejich čtyřnožci. Pro Crazynku to byl opět velký zážitek s mnohou pesanů a všichni jsme se naprosto unavili. Fotečky na odkaze tady.

img_8730.jpg

Úterní odpoledne 23.8.2011

Dnes v pozdějších odpoledních hodinách dorazili po parném dni na koupačku strejda Bohdan s Filípkem a chvilku nato i Leošek s Nikolkou. Takže opět plno legrandy a dětiček s koupačkou. Fotí jako vždy zde.

img_8652.jpg

Pondělí 22.8.2011

V pondělí jsme odpočívali po náročném návštěvním víkendu a navečer k nám zavítala na seznamovačku Lotynka s tetičko Lucinkou a strejdem Radkem. Pár fotí na odkázku tady.

img_8523.jpg

Hodová neděle 21.8.2011

Čí so hode, neše hode.....a tak jsme si odpočívali a užívali jako vždy po svém.....Pár foteček na odkázku zde.

img_8460.jpg

Předhodová sobota 20.8.2011

Tuhle sobotu dorazily, jak skoro každý den, neteřinky s babičkou a tentokráte i s tetičkou a jejich morčecí holčičkou Julinkou. Jako vždy jsme se koupali, grilovali, slavili narozeninky. Bylo toho opravdu moc na práci....hlavně s hlídáním Julče. Fotečky najdete na odzake zde.

img_8300.jpg

Páteční návštěva s grilovačkou 19.8.2011

Dnes večer dojel strejda Bohdan s Filípkem a vzali sebou i tetičku Peťu s malou 6-ti týdenní Barborkou. Byla jako vždy koupačka, pak grilovačka a popíjeníčko a pak krásný spaníčko. Fotečky najdete na odkaze zde.

img_8226.jpg

Easynčino vyšetření srdíčka 15.8.2011

Paničce to nedalo a hned dnes odpoledne se mnou zajela na veterinární a farmaceutickou univerzitu do Brna na vyšetření mého srdíčka po včerejší nehodě. Po nekonečných vyšetřeních nás pan doktor Karlos Ramires Agudelo moc potěšil, když nám sdělil, že srdíčko je vpořádku a že se nemusíme nijak omezovat. Problém byl asi v nervové soustavě či tím horkem....kdo ví. Snad už to bude ok a nebude se to opakovat, neboť paničce to dělalo opravdu velké starosti.

fotografie0133.jpg

Nedělní oslava narozeninek 14.8.2011

Na nedělní oslavu pánečkových a paniččiných narozeninek se sešla téměř celá rodinka Flašinetků. Hned na úvod byla taková jedna velice nemilá věc. Já placatěnka starší jsem při vítání návštěvy zkolabovala před domem. Panička měla ihned po oslavě. Ale jsem velký bojovník a po chvilce mimo jsem se opět rozkoukala. Avšak paničce to dělá starosti a má strach o moje srdíčko. Fotečky z "nepodařené" grilovačky najdete na odkaze tady.

Sobotní grilovačka 13.8.2011

Na sobotní odpoledne byla naplánovaná psí párty a grilovačka pro páníky. Opět v úžasné sestavě jsem si to vše naplnou užili a až do hodně pozdních hodil slavili. Fotečka na odkaze zde.

img_7991.jpg

Ali na návštěvě 10.8.2011

Ve středu v podvečer dojela na krátkou návštěvu tetička Míša s Ališounkem. Byla to sice taková rychlovka, ale příště určitě naplánujeme něco dělšího a záživnějšího. Pár fotí najdte na odkaze tady.

Nížkovice 9.8.2011

V úterý až dojela panička z práce jsme vyrazily i s malou na návštěvu k tetičce Terezce na trénink postoje pro malou. Takže Crazy se trápila vystavováním a já si užívala obchůzkou po okolním terénu a malým honěním kocourka. Malou fotogalerii najdete na odkaze tady.

img_7920.jpg

Nedělní seznamovačky 7.8.2011

V neděli v poledne jsme jely poprvé s paničkou a naší malou na oběd k babičce. Poprvé dvě placky v Malé Americe. Neteřinky byly spokojené a my si užívaly v luxusu odpočinku. Odpoledne panička malou seznámila s bazénem a prý aby mi to nebylo nebylo líto, tak jsem si šla zaplavat i já s paničkou. Fotečky nejdete na odkaze tady.

img_7775.jpg

Sobotní odpoledne 6.8.2011

Po odpočinku po náročném coursingovém dopoledni dojeli na seznamovačku s malou naše milé tetičky s jejich psíma dceruškama. Takže paničky a strejdové si udělali pěknou jako vždy grilovačku a my čtyřnožci pějnou honičku. A už se těšíme na příští týden na další akcičku. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_7604.jpg

Sobotní trénink 6.8.2012

Dnes mne panička po dlouhé době přihlásila na coursingový trénink v nedalekých Bučovicích. Tentokráte s náma zavítala i mladší ségra. Ta ještě neumí psát, tak to tu vyštěkám všechno za ní. Já si dala celkem 2 kratší kolečka. První sólo běh a druhý párový, u kterého se několikrát opakoval start a já jsem si tudíž střapeček řádně oslintala a rozkousala. Malá si dala 2x pidi mini dráhu hopsání za střapečkem. Vypadala opravdu legračně...ještě že neumí číst, ta by mi jinak dala. Mé fotečky najdete na odkaze tady, Crazy bohužel na fotečkách nemáme, neb panička pobíhala s ní.

img_7659.jpg

Začátek srpna 2012

Během všedních dnů začátku druhého měsíce prázdnin se zatím neustále oťukávám s mojí novou mladší placatou ségrou, které mám někdy přiznávám plné zuby. Proč se nezeptá, zda si za mnou může lehnout do pelíšku a vlítne tam rychlostí blesku a podupe mne přitom od hlavy až k patám? Slušnost jí asi nic neříká. Ach jo, to jsou nervy. Panička jí už učí výstavní postoj....dobře jí tak.  Mix všehochutě najdete na odkaze tady.

Nedělní prochajda 31.7.2011

Po nedělním obídku jsme vyrazily s paničkou na prochajdu za tetičkou Deniskou do Milešovic. Dnes s náma vyrazila jen s Medy a s malou ségrou si to holky parádně užily. Fotečky najdete na odkaze tady.

img_7464.jpg

Grilovačka 30.7.2011

První várka prázdninových grilovaček je za náma a další před náma. Zde jsou fotí se sobotní akcičky, kde byl i můj manžílek Mervinek. A nestačil se divit, co jsme si to adoptovali za dcérku. Fotečky najdete na odkaze zde.

img_7329.jpg

Domácí odpočinek + výlet na Mohelno 29.7.2011

Krom dnešního lenošení a odpočívání doma jsme vyrazili na Mohelno pro babičku, která tam končila svoji dovolenou s neteřinkama. S bláznivou ségrou jsme byli opečovávané spoustou dětiček a obě nás to docela dosti unavilo. Takže doma pak už jen grilovačka a váleníčko. Fotí z dnešního dne naleznete zde.

img_7195.jpg