Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAROZENINKY 8.5.2010

ObrazekBeruško moje jedinečná, placatěnková, zrzavá, úžasná a hlavně moja. Přeji Ti k dnešním úžasným již čtvrtým narozeninkám hodně, ale opravdu hodně zdravíčka, spoustu naběhaných kilometrů, stovky ulovených střapečků a nespočet tebou uslintaných jak dvounohých, tak čtyřnohých kamarádů. Jsi sluncem v mé duši a v mém srci pro tebe bylo a vždy bude spoustu místečka. Jsi prostě jedinčná a doufám, že budeš ještě hodně a hodně dlouho po mém boku. Svojí jedinečností si dokážeš získat srdce každého a za to tě neskutečně miluji. Prostě jsem ráda že jsi, že jsi taková, jaká jsi. Štěstíčko moje, budu tu vždy pro tebe.......

Obrazek

tvoje panička Zdeňulka

A jak jsem si užívala s paničkou můj narozeninkový den se dozvíte na odkaze tady. A ještě malou fotogalerii z odpoledního blbnutí doma zde

Obrazek

Coursingový trénink v Medlánkách 2.5.2010

Po včerejším náročném dni jsme se s paničkou vydaly opět na coursing, tentokráte však jen na trénink do Brna na letiště v Medlánkách. Zaběhala jsem si zde 2 krásná kola s mojí parťačkou Giordinkou a domů jsme dorazily v super čase, aby panička stihla uklidit, vyprat atd. a já, jak jinak než odpočívám..... Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Prvomájový coursing 1.5.2010

Jak jsem udělala paničce radost na coursingovém závodě pořádaný RR sportem ve Svitavách se dozvíte na odkaze zde. A jak jsem se měla po cestě domů na areále se můžete kuknout tady. A v podvečer dojel dědeček s Blackem a fotí jsou tady.

Obrazek

Placatí speciál 2010 24.4.

Jak jsem si užívala coursingový závod, včetně foteček, původně určený pro placatý čumáčky se dozvíte na odkázku tady.

Obrazek

Vzácná návštěva 19.4.2010

Luba Kalouda-Easynčina velká konkurece v kopané se stavila na otočku na pokec.....Ostatní fotí neleznete na odkaze zde.

Obrazek

Náročná sluníčková neděle 18.4.2010

Dnešní úžasně sluníčkový den jsem si s paničkou užila naplno. Dopoledne jsem si užívala na zahradě ve společnosti Bleskulky. Foto naleznete zde. Pak se k nám přidal strejda Bohdan s Filípkem. Fotečky jsou tady. Po natrávení obídku jsme šly na prochajdu se sousedkama Marťou a Vanilkou. Fotogalerie zde. A odpoledne dojeli na návštěvu tetička Káťa, strejda Davídek a jejich Larinka. Fotí z grilovačky najdete tady. Takže teď už ležím totálně ko v pelíšku a spinkám až do rána.

Obrazek

Šumbera 17.10.2010

Dnešní úžasně slunečný sobotní poledne jsme si užily ve společnosti tetičky Kátě a zrzečky Larinky na super prochajdě na Šumberu. Není k tomu co dodat, jaro už je tady. Fotí, které najdete na odkaze zde mluví za vše. Bylo koupáníčko, běháníčko, spousta kytiček, motýlci i včeličky. Prostě super den. Holky moc děkujeme za společnost.

Obrazek

Aprílový víkend 10.-11.4.2010

Na to, že bylo opravdu aprílové počasí celý víkend, jsem si užila docela parádně. V sobotu dopoledne jsem si zaběhala s Bleskulkem u nás na zahradě a odpoledne jsem vyrazila s paničkou a sousedkama na prochjadu kolem Šaratic. Foto naleznete na odkaze tady. V neděli jsem si opět dopoledne zaběhala s Bleskem a pak jsem jela s paničkou na dvouhodinovou prochajdu do Jedovnic. Fotí naleznete zde. Takže na ne moc extra počásko, docela únavnej víkend.

Obrazek

Všechno nejlepší Mervinku......

Obrazek

Srdečně zveme všechny naše kamarády na coursingový závod.

Obrazek

Prochajda s Vanuškou 8.4.2010

Jelikož nás prý čeká ne příliš příznivé počásko o nastávajícím víkendu, tak jsme si s paničkou daly odpolední procházku se sousedovic holkama. I když nebyla moc dlouhá, tak byla příjemná a na unavení to stačilo. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Hanácký pohár 4.4.2010
Jak jsem si ve společnosti Larinky užívala coursingový závod Hanácký pohár se dozvíte na odkaze tady.

Sluníčkový víkend 27.3.2010

Tento víkend byl bohužel z důvodu nemoci zrušen náš coursingový trénik a tak jsme si s paničkou udělaly odpočinkový víkend. Dojely paničky neteřinky a tak jsme si s nima hrály a dováděla jsem i s Bleskem. Fotogalerii víkendového mixu naleznet zde.

Obrazek

S Vanuškou 24.3.2010

Dnešní slunečné odpoledne jsme trávily s paničkou opět se sousedovic holkama. S Vanuškou jsem si pěkně zaběhala a panička poklábosila s tetičkou. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Slunečná prochajda 23.3.2010

Dnešní slunečné odpoledne jsme po dlouhé době vyrazily na rychloprochajdu s našema sousedkama tetičkou Marťou a její RR Vanuškou. I když to byla rychlovka, tak to bylo moc pěkné. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Libami cup 21.3.2010

Jak jsem si užívala na netradičním coursingovém závodě na plochodrážním stadionu ve Svitavách se dozvíte na odkázku zde. Tetičky děkujeme za fotí.

Obrazek

Dálkový pochod drahanskou vrchovinou 20.3.2010

Dnešní slunečnou sobotu jsem s paničkou opět po roce vyrazila na dálkový pochod. Počasí nám parádně přálo a tak jsme si z Rousínova vyšláply směr Kalečník, Říčky, Tři javory, Olšany, Habrovany a Rousínov trasu dlouhou 21 km. Po cestě jsme se stavily podívat se na kříženku Zuzanku, pro kterou jsme loni hledaly nový domov a viděly jsme, že se mám moc pěkně a zahřálo nás to na srdíčku. Slibovanej Davídek a Charlottečka nedorazili vzhledem ke strejdově nemoci a tak doufáme, že to s nima klapne alespoň příští rok. Pěkně jsme se unavily a teď již nabíráme sílu na zítřejší coursingový závod ve Svitavách. Paničky přesvícenou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Víkend na Vysočině 13-14.3.2010

Tenhle víkend jsem trávila společně s mnoha jak dvou, tak čtyřnohýma kamarádama na Vysočině v Daňkovicích. Oba dny jsme si udělali super prochjdu, kde se kolem mě motali jak jinak než samo kluci. Jen škoda toho foukajícího větru a poletujícího zmrzlého deště, který naše páníky štípal do tváří a paničce tak nafoukalo do očí, ža je teď má jako angorák. Ale jinak to stálo za to. Máme zase hromadu zážitků a dalších kamarádů. Počasí foceníčku vůbec nepřálo, ale něco málo ze soboty naleznete zde a z neděle na odkázku tady.

Obrazek

Ořešínský coursing 7.3.2010

Dnešní slunečné nedělní dopoledne jsme trávily s paničkou a ostatníma tetičkama a psíčkama na coursingovém tréninku v Ořešíně. První běh jsem běžela s mojí puntíkatou kamarádkou Kyrou a kupodivu všem jsem běžela krásně, bez nadbíhání. Což udělalo velikou radost paničce. Na druhý běh mi daly tentokráte parťačku jiných běhavých kvalit. Poprvé v životě jsem běžela s mojí RR kamarádkou Larinkou. No a přes Larinčin velmi zlý výraz u střapečku na ostatní pejsky jsme spolu běžely krásně a dokonce ani netekla krev, z čehož měly někteří trošku strach. Ale tetička Káťa paničku ubezpečila, že Larinka své nejlepší kamarádce určitě neublíží a tak jsme běžely dokonce i obě bez náhubku, což je u Larinky v páru opravdu vyjímka. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Coursing v Pavlovicích 6.3.2010

Sobotní mrazivé dopoledne jsem trávila společně s paničkou, Mervinkem a strejdem Tomem na coursingovém tréninku v Pavlovicích. První běh jsem běžela sólo a druhý již po boku s Mervinkem, který běžel poprvé a šlo mu to pěkně. Určitě z něj bude pěkněj coursingář. V mezičase jsme se navzájem zahřívali v kufru octavie. Po poledni jsme s paničkou pěkně vymrzlí padly do pelíšku a usly únavou. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Čtvrteční coursing 4.3.2010

Dneska po příjezdu z práce mě panička v rychlosti naložila do auta a jely jsme na coursingový trénink, výjmečně pořádaný ve všední den, do Dvorsk. Potkala jsem zde mnoho psích kamarádů a pěkně se s nima vyběhala až do úplmé tmy. Coursing jsem si zaběhala jen jedno kolo, neboť již pak byla tma a zasukovalo se lanko. Ale to nevadí, snad nám bude počásko přát a vynahradím si to o víkendu. Paničky fotogalerii z pozdního coursingu naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Olšany s Davídkem a Charlottečkou 28.10.2010

Jak jsem si užila dnešní sluníčkovou neděli? Jak jinak než ve společnosti našich milých kamarádů. Tentokráte s mým zrzečkem Davídkem a jeho sestřičkou blondýnečkou Charluškou. Vydali jsme se na krásnou prochajdu lesíkem v Olšanech. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

U Kobeřic s Mervinkem 27.10.2010

Dnešní úžasně slunečný den jsem trávila na prochajdě s paničkou, tetičkou Gabčou a placatým parťákem Mervinkem. Prošli jsme si lesík u Kobeřic a bylo nás krásně. Jen panička pořád cosi hudrovala na sluníčko, že chvilku svítí, chvilku je za stomama a pořád jen ladila foťáček a nějak jí to asi nešlo. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Mohyla Míru s holkama 21.2.2010

Vzhledem k tomu, že nám opět zrušili dnešní coursingový trénink, tak panička zase hledala náhradní plán. A tak se nám šiklo, když došla sms od tetičky Pavlínky, že jdou na běhačku na louku vedle Mohyle Míru. Jelikož to máme skoro za humny, tak jsme hned sedly do autí a za 10 minutek jsme byly tam. Tam nás již čekaly tetička Pavla a Marťa s jejich Shebinkou a Nikčou, tetička Káťa s Laruškou a tetička Evička s Kellynkou. V téhle úžasné sestavě jsme si užily slunné dopoledne, jen jsem nechápala, proč jede teta Marťa na sáňkách. Prý má po nějaké operaci nožičky či co. No snad bude brzo fit. Paničky fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Slavkov s Nancynkou 20.2.2010

Vzhledem k tomu, že nám pro nepřízeň počasí odložili dnešní trénink, tak jsme musely s paničkou vymyslet náhradní program. A tak jsme se domluvily na odpolední prochajdě ve Slavkově u Brna s tetičkou Danou a její Nancynkou. Sice bylo dosti mokro a blátivo, ale nám to nevadilo a i tak jsme si užily 1,5 hod prochajdu a pak se ještě vylítaly u tetinýho domečku. Paničky bílou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Jedovnice 14.2.2010

Jak jsme si s paničkou užily dnešní krásný den se dozvíte ve fotogalerii na odkaze zde. Po vydatné snídaňce jsme vyrazily směr Jedovnice a po návratu domů jsme obě padly za vlast...... :o)

Obrazek

S Vanuškou a Mervinkem 13.2.2010

Dnešní coursingový trénink byl pro nepřízeň počasí bohužel zrušen a tak panička narychlo vymýšlela plán pro dnešní den. Napsala sousedce, která běžně bydlí v Praze, zda s náma nechce jít s jejich RR Vanuškou. Mezi tím nám napsala teta Gábinka, zda by mohla dojet s Mervinkem a najednou to bylo. Byly domluvené 3 paničky se svýma psíčkama. Společně jsme si užili parádní prochajdu, kde jsme si po dlouhé době neuvěřitelně zaběhali. Díky Vám všem za super společnost a myslím, že i ta zima a velký vítr za to stáli. Paničky fotogalerii naleznete na odlaze zde.

Obrazek

Valentýnek

Easynečko moje nejmilejší, placatěnko moje milovaná. Přeji Ti krásného Valentýnka.....Tvoje nej.... panička

Obrazek

Mini prochajda 7.2.2010

Jelikož jsem už přestala brát antibiotika, tak jsem hodila na paničku smutnej kukuč a ukecala ji na krátkou prochajdu. Dlouho mi ještě nedovolila, prý ještě musím chvilku počkat. Za to jsem jí ukázala, že když běhám, tak nekulhám. Pajdám už jen trošičku při pomalém kroku. Malou fotogalerii v zašněženém lesíku naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Pajda 6.2.2010

Jelikož ještě dobírám poslední tablety antibiotik, tak se mnou panička na tenhle týden zrušila všechny prochajdy a naordinovala mi klid na lůžu. To je ale hrozná nuda. Tak si mě na dopoledne "půjčil" páneček na zahradu. Dostal velký školení o tom, že jsem nemocná, že to nesmím přehánět a přepínat se atd. Docela dlouhej monolog. Trošku jsme si zakopali s balonkem a pak jsem si polítala s Bleskulkem, kterej dojel s dědečkem. Když jsem se vrátila paničce do pelíšku, tak žačala mluvit něco v tom smyslu, že prý nepůjčovat děti chlapům a získala jsem si novou přezdívku Pajda na LZ. Nevím co to znamená. Snažím se to maskovat co jen to jde, ale i tak pořád na tu nožičku dopadám. To bude ale určitě už těma oležinama z toho skoro celotýdenního klidu na lůžku.....že jo?

Nemoc 2.2.2010

Dle rozkazu paničky mě páneček naložil do auta a jel se mnou na veterinu, kde nám to panička telefonicky domluvila. Bohužel pánečkovi neřekla, že má vzít vodítko a tak místo do ordinace jsem si to zamířila směr náměstí a na parkovošti u grilovaných kuřat jsem se zastavila. Páníček se se mnou chvilku kolem stánku honil, až jsem mu udělala radost a nechala se polapit. U pana doktora jsem dostala injekčně antibiotika a v podobě tabletek Xiclav 500mg a léků Primamet 200mg ještě na další 4 dny. Tudíž všechny plány na víkend padají, neboť panička mi nedovolí pobíhat, když beru léky. Prý je to nebezpečné. Ale já stejně nevydržím jen ležet. Takže týden přede mnou nic moc. :o(

Obrazek

...takhle hajá náš marod...

Nevolnost 2.2.2010

Už několikátý den nechci paničce papat. Prý to jeden den nevadí a já mám zásoby docela dobrý. Ale paničku zneklidňují moje noční nevolnosti. Dvě noci po sobě jsem zvracela. Poprvé jen žaludeční šťávy, neboť nic jiného v žaludku nemám, když nepapám a včera už ty šťávy měli nahnědlou barvu s malýma sraženinkama krve. Tak prý pojedu dneska ne veterinu. Panička tam už volala a objednala mě. Tak doufám, že mi do té doby bude fajn, aby mi tam strejda nemusel dělat žádný bolístky. Tak pak Vám dám info....

Nedělní Jedovnice 31.1.2010

Na dnešní den jsme se těšily na tak dlouho plánovanou prochajdu do Jedovnic. Někteří se bohužel nemohli dostavit, ti kteří se omluvili moc zdravíme a těšíme se na příště. Někteří na nás bohužel tak prdí, že ani nedali vědět, i když se panička několikrát ptala-takže ty,ty,ty. Každopádně jsme si prochajdu parádně užili ve složení 7 dvounožců a 8 čtyřnožců (já a Mervinek jakožto zástupce boxíků, Sheba, Nikča a Rosie jakožto zástupce kříženců, labradorka Aengie, MOK Aimee a kokršpanělka Kelly). Mervinek, jakožto jediný čtyřnohý chlap byl nadšený svým harémem a všechny si nás hýčkal. Všem moc děkujeme za super společnost na překrásné prochajdě a doufáme, že dáme brzo opáčko. Paničky nic moc fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobotní flákání se 30.1.2010

Jelikož dnešní prochajda byla zrušena a o to prý bude lepší ta zítřejší, tak jsem se musela spokojit s řáděním doma. V poledne jsem jela na oběd k babičce, kde jsem si pohrála s Bleskulkem a s holkama brňandama a odpoledne jsem si zablbla s paničkou na zahradě s balonkem. Fotogalerii ze zahrady naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Ve Slavkově s Nancynkou 24.1.2010

Dneska jsme jely s paničkou původně jen na krátkou promrzlou prochajdu za tetičkou Danou a její Nancy do nedalekého Slavkova. Nějak se nám to protáhlo v dvouhodinou prochajdu plnou snížku a pusinek od Nancy. Ještě že mám tolik trpělivosti. Paničky fotogalerii nalznete na odkaze tady.

Obrazek

Zasněžená Bukovinka 23.1.2010

Dnes jsem po celém týdnu lenošení vyrazila s paničkou na prochajdu. Tentokráte nás cesta zavedla až do krásně zasněžené Bukovinky. Já se tu parádně proběhla v krásném prašánku a panička obdivovala okolní zamrzlou krajinku a učila se ovládat foťáček. Pár jejích foteček naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Nedělní venčeníčko s Baruškou 17.1.2009

Dneska odpoledne panička domluvila s tetičkou Olinkou rychloprochajdu s mojí placatěnkovou kamarádkou Baruškou. Tentokráte dojely holky k nám. Bohužel terén nebyl nic moc a tak jsme běhaly jen opatrně, ale zato jsme našly koťátko. Já na něho dělala neustále bu, bu, bu a ono se vůbec nebálo, ba naopak a šlo s náma i kousek cesty domů. Panička se už bála, že budeme mít dalšího kočičáka. Nepovedenou fotogalerii neleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobotní prochajda 16.1.2009

Dneska dopoledne se mnou musela panička vyrazit na prochajdu, abych se unavila a ona mohla jet na odpolední oslavu tetiččiných (paničky sestřičky) narozeninek. Takže jsme vyrazily směr Ochoz nedaleko Pod Hádek, kde jsem si ve snížku zaběhala a tak se v mrazu alespoň trochu unavlila. Malou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sněhová kalamita 8.1.2010

Pro nepřízeň počasí panička zrušila dnešní výlet do Žďáru a Nového města. Byl zrušen i zítřejší trénink coursingu v Otrokovicích a pokud to tak půjde dál, tak zruší i nedělní prochajdu kolem brněnské přehrady s tetičkama a psíčkama. Ach jo. A ještě ke všemu máme sněhem zaváté celé vchodové dveře, takže jsme tu asi uvězneni až do jara. Kdyby alespoň přestalo foukat. To by jsme prý šly zítra sáňkovat s Míšou a Lucinkou.

Obrazek

Pozvánka PLACATÍ SPECIÁL

na klubový závod coursingu plemene německý boxer a francouzský buldoček, který se bude konat 24.4.2010 v Brně ve Dvorskach. Bližší info neleznete na odkaze tady. Tímto prosím všechny známé i neznáme placatce, ať se k nám přidají. Budeme se na Vás všechny těšit.

Nedělní radovánky 3.1.2010

Dnešní, paničky poslední den volna, jsem si užila do posledních sil. Dopoledne jsem si užila a poběhala s Bleskulkem. V poledne, když jeli panička na oběd k babičce jsem si udělala opět dírku v plotě a šla navštívit sousedy. No a po obědě jsme se vydaly s paničkou a sousedkama na prochajdu po okolí naší vesničky. My s Vanuškou jsme si polítaly a panička obdivolala krásu naší krajiny, našeho kostelíka a občas nějakýho zajíčka, srnečky a dokonce málem šlápla i na bažatínka, kterýho jsme nevyplašily. Takže docela únavný den. Což ale já mám přeci ráda. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Nový rok 2010 1.1.

Nezvykle jsme jeli na Nový rok na oběd k babičce a dědečkovi do Újezda. A ještě nezvyklejší bylo, že jsem jela i já. Tam na nás čekala celá rodinka Flašinetků a já si alespoň pohrála s Martinkem a chvilku i s Blackem. Fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

PF od našich nejbližších a nejmilejších naleznet na odkaze zde.Obrazek

Silvestr 31.12.2009

Dnešní dopoledne jsem s paničkou vyjela na prochajdu do lesíka do Vítovic. Cestou byla hustá mlha, ale naštěstí na místě bylo docela viditelno. Po chvilce nám dokonce vysvitlo sluníčko a tak se neše prochajda stala ještě krásnější. Fotogalerii naleznete na odkaze tady a ze Silvestrovského večera tady.

Obrazek

Maxík na návštěvě 30.12.2009

Jelikož dnešní počásko nám moc nepřálo a paničce se na prochajdu moc nechtělo (prý si to vynahradíme zítra), tak jsme uvítali dnešní návštěvu. Dojel k nám strejda Leošek a vzal jejich milovníka setříka Maxíka. A hned jsem měla o zábavu postaráno.

Obrazek

Olšany 29.12.2009

Dnešní prochajda lesíkem v Olšanech pro nás s paničkou byla tak trošku jiná, neboť byla doprovázena dětským smíchem. Fotogalerii, než se paničce vybila baterie, neleznete na odkaze tady.

Obrazek

Slavkov 28.12.2009

Dneska jsem vyrazila s paničkou na prochajdu do Slavkova ze tetou Danou a její Nancynkou. Užily jsme si parádní dvouhodinovou prochajdu plnou sluníčka přes oboru, lesíkem a pak kolem střelnice a golfového hřiště, kde se mi travička tůze páčila. :o) Paničky fotogalerii naleznete na odkaze zde. Už by se panička konečně mohla naučit fotit.

Obrazek

Kuřim 27.12.2009

Dnes dopoledne jsem se vydala na cestu s paničkou směr Kuřim, na naši tolik očekávanou a plánovanou prochajdu s holkama Weru, Veru a jejich zrzečkama. Po příjezdu nás již čekala i tetička Evča s Kellynkou a mohly jsme vyrazit na naši dámskou jízdu směr pole a les. 2,5 hodinovou procházku jsme si parádně užily a už teď se tešíme na naše další společné venčeníčko. Moc rády jsme Vás holčičky viděly. Bylo už na čase protáhnout společně packy. :o) Paničky fotogalerii nalezneta na odkaze tady.

Obrazek

2.svátek vánoční 26.12.2009

Na druhý svátek vánoční odpoledne si došly nateřinky pro Ježíška. Byli to poslední dárečky, které měla ještě panička schované a tudíž vánoce pro nás tak nějak končí. Teď už jen budeme čekat na Silvestra..... Fotogaleri s brňandama naleznete na odkaze zde.

Obrazek

1.svátek vánoční 25.12.2009

Jak jsem si užívala první svátek vánoční, když k nám přijela celá rodinka Flašinetková z Újezda, včetně pesana, se dozvíte ve fotogalerii na odkaze tady.

Obrazek

Štědrý den 24.12.2009

Dneska dopoledne jsme s paničkou vyrazily na prochajdu do lesíka do Vítovic. Společnost nám po delší době dělala teta Věrka a strejda Peťulka s jejich čtyřnožcama Davym a Charlottkou. Nepovedenou mini fotogalerii naleznete na odkaze tady. Fotogalerii z večera naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Ponětovice 22.12.2009

Na dnešní oteplující se den domluvily na rychlovku panička s tetičkama venčeníčko v Ponětovicích. Vyrazily jsme směr rybník Grunty a tam byl pro nás pesany doslova ráj. Na políčku bylo asi 30 zajíčků, kteří mezi náma poletovali a my je honily, že nám ani nožky nestačily kmitat. A kupodivu jsem běhala i já a fakt daleko. Až se tomu všichni divily. Musela jsem jim přeci ukázat, že i já mám kondičku a zvládnu to co ostatní.....

Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Dvorska 20.12.2009

Jak jsem si užila dnešní coursingový rénink ve Dvorskách na sněhu se dozvíte na odkaze tady.

Obrazek

Jedovnice 19.12.2009

Jak jsme si s holkama užily tolik očekávanou prochajdu lesíkem v Jedovnicích se dozvíte na odkaze tady. Všem díky za účast a bezvadnou společnost. Zítra pá na coursingu.

Obrazek

Čtvrteční poledne 17.12.2009

Aby si panička u mě šplhla, tak dojela dneska domů už brzo kolem poledne a vloupala se k sousedům do obýváku, neboť u nich nikdo nebyl doma, pro Vanušku a dovolila nám si spolu zaběhat na zahradě. Tímto u mě dostala povolení jít na firemní večírek, za předpokladu, že tu se mnou bude spinkat babička, abych nebyla celou noc venku. Fotogalerii z polední lítačky naleznete na odkázku tady.

Obrazek

Hustým černým lesem 12.12.2009

Dnešní promrzlou prochajdu jsem si s paničkou užila tmavým a hustým lesem nedaleko rybníčka v Olšanech. Jelikož bylo dosti zataženo, tak les byl přímo strašidelně tmavý až černý. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Dům vzhůru nohama 11.12.2009

Dnešní večer jsme si doma s paničkou užily plný křiku, běhání, chechtání a kdo ví čeho všeho, až z nás toho bolela všechny hlava. Neteřinky si totiž dojely z Brna pro Mikuláša a tak si u nás jako vždy plně zařádily. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Nedělní odpočinek 6.12.2009

Dnešní den musím dohonit spánkový deficit ze včerejšího náročného večera ve vinném sklípku, tak se budu celý den poflakovat a spinuškat. Jako melé roztýlení jsem měla rychlou návštěvu dědečka z Újezda, který mi přivezl na seznámení jejich nového člena rodiny Blacka. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobota 5.12.2009

Dneska jsem si užila s paničkou prochajdu v Ponětovicích s Shebinkou a Nikčou. Panička mě tím chtěla unavit před odjezdem do vinného sklepa. Fotogalerii z prochajdy naleznete na odkaze tady a z večerního hodování ve sklepě tady.

Obrazek

Coursing Dvorska 29.11.2009

Dnešní den jsem s paničkou trávila ve společnosti našich kamarádů a kamarádek na coursingovém tréninku ve Dvorskach. Bližší info naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Vítovický lesík 28.11.2009

Ještě než mi panička utekli na oslavu k Flašinetkům, tak se mnou vyrazila na dopolední prochjadu do lesíka u Vítovic. Jelikož je pořád doba honů, tak jsem opět vyfasovala reflexní vestičku, z které byla unešena i policie ČR a dokonce ani paničku nenapomenula za to, že nejsem na vodítku a volně si pobíhám po cyklostezce. :-) Fotogalerii jako vždy naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Mohyla míru 22.11.2009

Vzhledem k tomu, že byl dnešní coursing opět pro nepřízeň počasí zrušen, tak jsme s paničkou vyrazily na prochajdu tentokráte s tetou Pavlou a Marťou a jejich Shebou a Nikčou na nedalekou Mohylu míru. Paničky malou fotogalerii neleznete na odkaze tady.

Obrazek

Vítovický lesík 21.11.2009

Dnes jsme i přes hustou mlhu vyrazily s paničkou na prochajdu do lesíka nedaleko Vítovic. Vzhledem k tomu, že je čas honů, tak jsem vyfasovala reflexní vestu, abych náhodou nebyla někomu v zeleným za srnečku a vyrazilo se. Panička se učila fotit, její výtvor naleznete zde, a já si našla v listí baónek, kterej jsem si celou cestu nesla a už s ním hajám v pelíšku.

Obrazek

Mariánské údolí 17.11.2009

Dnešní coursingový trénink byl pro nepřízeň počasí bohužel zrušen a tak panička s tetičkama vymyslely náhradní plán a vydaly jsme se na prochajdu lesíkem do Mariánského údolí. Paničky, jako vždy nic moc fotogalerii neleznete zde. Fotogalerii tety Kátě tady.

Obrazek

Olšany 15.11.2009

Dnešní poledne jsem po malém odpočinku trávila v suprové společnosti tedy Věrky, strejdy Paťulky a jejich chlupatců Davídka a Charlottečky. Užili jsme si slunečnou prochajdu v lesíku v Olšanech. Škoda jen, že panička ještě pořád neovládá ten foťák a že měla baterie ko. Tak třeba snad někdy příště. Ale fotila i teta, tak třeba něco hodí do placu. Paničky mini nepodařenou fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Sobotní aktivity 14.11.2009

Dnešní den byl plný událostí. Dopoledne došel dědeček s Bleskulkem. Fotogalerii naleznete tady. Pak dojel strejda Bohdan s Filípkem. Fotečky nejdete zde. Odpoledne došla Míša s Lucinkou. Jejich fotí naleznete tady. A večer jsem odpočívala a panička s pánečkem šli na oslavu k sousedům. Jejich fotogalerie je zde.

Obrazek

Novinka 13.11.2009

Musím zde vyštěkat novinku. Můj milovanej strejda Leošek a tetička Hanička od setříka Maxíka mají přírůstek v rodině. Nikolka dnes přišla na svět. Váží 2,57g a měří 45cm. Obě holky jsou vpořádku. Takže haf, haf, haf......všechno nejlepší do života beruško.

Obrazek

Sobota v Ponětovicích 7.11.2009

Vzhledem k tomu, že nám dnešní i zítřejší trénink coursingu k nepřízni počasí zrušili, tak jsme si s paničkou naplánovaly prochajdu u tetičky Pavlínky a Mrtinky v jejich novém domečku v Ponětovicích. Vyrazily jsme s Larinkou a Shebinkou. Nikča na nás čekala doma, vzhledem ke čtvrteční kastraci. Takže jsme si užlily parádní prochajdu a ještě lepší návštěvu u holek. Fotogalerii paničky ještě s nenastudovaným a nenaladěšným foťáčkem naleznete zde.

Obrazek

Zamlžená nedělní procházka v lese 1.11.2009

Dnes dopoledne jsem byla s paničkou na prochajdě v lesíku. Jelikož místy padala dosti hustá mlha, tak se nedalo ani moc fotit. Přesto malou fotogalerii plnou mlhy naleznete na dokaze tady.

Obrazek

Sobotní změna 31.10.2009

Dnešní plánovaný trénink coursingu z nepředvídatelných okolností nevyšel a tak panička hned využila nabídky tet a udělala mi adekvátní náhradu a to úžasnou prochajdu v Jedovnicích. Vyráželo nás docela dos maďárků. No a vlastně ještě já. Já už se mezi ně někdy snad i počítám či co. :-) Sestava byla ve znění: můj Davídek, Rudík, Amánek, milovník Merlinek, Coffínek, Loco a Borinka. Děkujeme Vám všem za společnost a úžasnou procházku. .... Fotogaleri paničky neleznete na odkázku tady.

Obrazek

Náročný pátek 30.10.2009

Dneska dojela po delší době na prochajdu teta Evička s Endym. Vyrazili jsme směr pole v Šaraticích a panička i něco málo nafotila. Fotky naleznete zde. Večer jsme pak jeli do Otnic k tetě Věrce, kde na nás krom domácích čekala i Borinka a Rudík s paničkama. My zrzavci jsme zablbli, někteří i tošku zahudovali a já pak doma padla do pelíšku jako nemluvně. Fotečky z Otnic naleznete tady.

Obrazek

S Baruškou v Újezdě 29.10.2009

Dneska odpoledne jsem vyjela s paničkou za tetou Olinkou do Újezda, seznámit se s její malou Barškou a vyrazit s novou placatěnkovou kamarádkou na prochajdu. Je to pěkná dračice a tetička z ní brzy zešedivý. Malou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Státní svátek 28.10.2009

Dnešní svátek jsem si s paničou užívala jak jinak, než na coursingu. Podrobnosti a fotečky neleznete na odkázku zde.

Obrazek

Sluníčkový víkend 24.-25.10.2009

Sobata byla pro nás všechny pracovní. Panička vařila, páneček s dědečkem a strejdem pracovali a já na to všechno musela dohlížet a kontrolovat, zda někdo něco nedělá špatně. Fotí naleznete zde.

Neděle byla opět náročná, ale tentokráte krásně prožitá na coursingu. Podrobné info naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Nová hračka 20.10.2009

Dneska mi panička koupila novou hračku. Říká tomu mlsník a představte si, že uvnitř mi krásně voněl rohlíček s anglickou. Jak se ale k němu dostanu? Malou fotogalerii naleznete tady.

Obrazek

Děštivý víkend 16.-17.10.2009

Vzhledem k nepřízni počasí nám bohužel zrušili všechny plánované coursingové akce. Ale já se jako vždy nenudila. V pátek večer jsem jela s paničkou do Otnic za Davídkem a Charlottečkou, kde nás čekalo spousta dalších kamarádů. Malou fotogalerii naleznete tady. V sobotu dopoledne dojel strejda Leošek a vzal svýho milovanýho Maxíčka. Fotí naleznete na odkaze tady. Odpoledne pak dojela teta Káťa s Larinkou na zimní grilovačku Pepka. Malinko fotí najdete tady. V neděli přišel na návštěvu strejda Bohdan s Filípkem. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Tvárnice na zídku 14.10.2009

Dneska odpoledne dojel strejda Laďa Kosík a dovezl nám tvárnice na nedávno zbořené zídky od obou sousedů, neboť prý kari sítě jsou jen provizorka. A já jako známá drbna musím být všude u všeho a tak jsem musela pomáhat i na korbě.

Obrazek

Panská Lícha 11.10.2009

Bližší info o dnešní ne jen coursingové běhačce se dozvíte, a i pár fotí najdete, na odkázku tady. A zde vidíte, jak mi byla na startu panička nevěrná s Larinkou. Ještě, že tě mám holka jedna zrzavá tak moc ráda. Je Vám odpuštěno.

Obrazek

Sobotní prochajda 10.10.2009

Po dlouhé době jsem vyrazila s paničkou na krásnou procházku do lesíka nedaleko Nížkovic po boku mých nerozlučných přátel Davyho a Charlottky. Tetička nám slíbila, že už nejnutnější úpravy na domečku mají hotové a budou mít zase více času na lítačky, tak se těšíme na společné venčeníčka. Minifotogaleri, neboť poprchávalo a v lese byla dosti tma, naleznete zde.

Obrazek

Sobotní radovánky 3.10.2009

Jak jsem si užívala první sobotu po paniččiném návratu z dovolené si můžete prohlédnout ve fotogalerii na odkaze tady. Larinko moc ráda jsem tě zase viděla a už se těším na příště.

Obrazek

Šaratická voříškiáda a výstava psů bez PP 28.9.2009

Jak jsem reprezentovala naši rodinku na místní voříškiádě se dozvíte na odkaze tady. Tetičko moc děkuji za to, že jsi se mě ujala a mohla jsem všem předvést, jak jsem "krásná" i když mám o nějaký to kilečko navíc.

Obrazek

Dvorska coursingový trénink 20.9.2009

Jak jsem si užívala coursingový trénink bez paničky se dozvíte na odkaze zde. Tetičko moc díky a Káťo děkujeme za krásný fotečky.

Obrazek

.

Panička se již vrátila z dovolené (konečně-bylo nám moc smutno), takže opět budou moje stránečky včas aktualizovány.

.

Můj webmaister je momentálně na dovolené, tudíž se nemá o moje stránečky kdo starat. Proto prosím o trpělivost a hned jak se panička vrátí z Egypta, tak Vás bude informovat o mém dění jak na coursingu s tetou Olčou, tak na voříškiádě s tetou Káťou.

Obrazek

Slovo paničky: Bude mi po Vás všech kamarádech dvounohých i čtyřnohých moc smutno a po tobě Easulko i s kočičákama Mikinkem a Čičinkou obvzlášť. Těším se na Vás neuvěřitelně MOC. Vaše milující panička.

Obrazek

Lom Míškovice 13.9.2009

Dnešní den jsem si s paničkou užila na venčeníčku u tety Barči v Míškovicích u lomu. Úžasnou společnost s trochou adrenalinu (i kdyby by to byl ten divočák, tak my Vás přeci paničky ochráníme) jsme prožily ve společnosti RR Alexe, RR PePeeho, RR Airinky a dalmatinek Sanny, Kyry a Sáry. Paničky fotogalerii naleznete na odkaze tady, teta Barči zde a tety Lidušky zde a zde.

Obrazek

Letiště Brno Medlánky 9.9.2009

Ve středu jsme s paničkou vyrazily směr Brno Medlánky na letiště, kde jsme měly sraz s tetičkama Ájou, Jaňulkou, Evčou a Šárkou od psích slečinek Miušky, Aimee, Rosie, Kelly a Emičky. Parádně jsme si užily podvečerní procházku při západu sluníčka (proto nejsou fotografie moc kvalitní). Fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Nedělní odpoledne v Těšanech 6.9.2009

Dnešní odpoledne chtěla panička vyrazit na prochajdu společně s tetou Věrkou a jejima pesama Davídkem a Charlottečkou. Bohužel (jak poslední dobou pořád) neměli čas, neboť pracují na domečku a tak jsme nakonec s paničkou vyrazily samy. Malou fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Oslava narozeninek se sousedama Jedličkama 5.9.2009

Dneska odpoledne panička pořád něco chystala a podle ingrediencí jsem poznala, že bude nějaká grilovačka. Odpoledne k tomu přišel dědeček s Bleskem a pak gratulati sousedi včetně jejich RR slečinky Vanilky. To aby jsme se my čtyřnohé nenudily a mohly si též užívat. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

S Nancy na prochajdě 2.9.2009

Dneska odpoledne za náma přijela na prochajdu teta Dana s její Nancy. Jelikož nebylo horko, tak jsme nejely, jak je naším zvykem, do Těšan k rybníku, ale vydaly jsme se na prochajdu za naši zahradu po polní cestě kolem potůčku, kde jsem Nancy parádně naučila, jak se dají udělat z bláta krásný podkolenky. No paničky moc nadšeně nevypadaly, když nás uviděly, ale my jsme si to báječně užívaly. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Úterní návštěva Larinky 1.9.2009

Jak jsem si užívala Larinčinu společnost, když ji tu nechali teta a strejda paničce na hlídání si můžete prohlédnout ve fotogalerii zde.

Obrazek

Nedělní výletík 30.8.2009

Dneska jsem si s paničkou odpoledne vyrazila na prochajdu opět trošku do neznáma. Místo to bylo krásné, neboť zde byl rybník, les i louka. Takže jsem si užila dostatek všeho. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Čtvrteční odpoledne 27.8.2009

Dnes po paniččiném návratu z práce jsem prožívala poněkud náročný všední den. Nejprve přišel dědeček, poté babička s tetou a holkama se kterýma jsem si i zaplavala v bazénku. Poté nás navštívila sousedovic Vanilka a v podvečer dojela tetička Káťa se strejdem a hlavně s jejich Larinkou. Večer jsem byla totálně unavená a vysílená. Fotogalerii z náročného dne naleznete tady.

Obrazek

Prochajda s Maxíkem 26.8.2009

Dnes v poledne, ještě když byla panička v práci, jsem vyrazila s pánečkem na prochajdu do Slavkova za strejdem Leoškem a jeho setříkem Maxíkem. Jelikož páneček není fotograf, tak paničce jako důkaz vyfotil pouze jednu fotí. Ale my čtyřnožci jsme si to parádně užili.

Obrazek

Hon na Lišku II.ročník 22.8.2009

Jak jsem si užívala poprvé na coursingové akcičce bez paničky se dozvíte na odkaze tady. Ale paničko.....chyběla jsi mi tam.

Obrazek

V Těšanech s Nancy 20.8.2009

Dnešní podvečer jsem trávila s paničkou, tetou Danou a její Nancy v Těšanech u rybníka. Malou fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Hody v Šaraticích 16.8.2009

Letošní hody jsem si užívala ve společnosti Michalky a Lucinky. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Sobota na Dalešické přehradě 15.8.2009

ObrazekDnes po obědě jsme s paničkou a pánečkem vyrazili směr Dalešická přehrada. V campu na nás čekalo již spoustu tetiček a strejdů. Po příjezdu jsem se šla osvěžit do vody na pláž, kde jsem potkala čtyřměsíční placatou slečinku se kterou jsem si krásně pohrála a zaběhala. Poté jsme nasedli do lodě a vydali jsme se na nedaleký malý osrůvek společně i s dalšíma třema pesanama. Celé odpoledne jsem zde dělala záchranářku a běhala podél břehu ochotně pomáhající topícím se lyžařům. Večer jsem pak padla za vlast únavou. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Srpnový výlet do ZOO ve Dvoře Králové

Jako ostatně pořád mi panička připravuje nějaká překvapaní, tak tomu bylo i tentokráte. Vydala se se mnou na výlet do zoo ve Dvoře Králové. V zoo jsem již jednou byla v Brně, ale tady to bylo něco jiného. Tentokráte mě nechával tygr naprosto klidnou (což se v Brně říct rozhodně nedalo), za to však gepard......když se mi podíval přes sklo ze 30 cm do očí......to bylo něco na moji flegmatickou povahu. V tu ranu jsem byla šelma a rvala bych se do roztrhání těla (bohužel asi svého). No to víte, musela jsem přeci bránit paničku-o mě vůbec nešlo. Obrazek Vyjely jsme si také autobusem do safari a pozorovaly zvířátka ve volné přírodě a večer jsem padla únavou jako kotě. Fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Běžné návštěvy Bleskulky

Jak je již tradičně zvykem venčit Bleska u nás na zahradě, tak opět několikrát zavítal s dědečkem na návštěvu, abych se ve všední dny moc nenudila. Pár foteček naleznete tady.

Obrazek

Nedělní odpoledne v okolí Dalešické přehrady 9.8.2009

Dneska po dopolední návštěvě tety Boženky a strejdy Miry jsem se s paničkou vydala na odpolední výlet do okolí Dalešické přehrady. Udělaly jsme si několik malých přestávek a podívaly se na několik zajímavých místeček. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobota 8.8.2009

Dnešní slunečný den jsem s paničkou a ve společnosti našich jak dvounohých, tak čtyřnohých přátel, trávila ve Dvorskach na coursingovém tréninku. Paniččinu pidi fotogalerii, co se dělo v mezičase, naleznete na odkaze zde. Fotečky od tety Kátě tady. Tedo díky moc za ně. Odpoledne měla panička uklízecí a chystací na večerní párty pro pár přátel z práce. Fotí z grilovačky naleznete zde.

Obrazek

Čtvrteční podvečer v Otnicích na návštěvě 6.8.2009

Dneska hned po paniččiném příjezdu z práce jsme nasedly do autí a vyrazily směr Otnice za Davídkem a Chalottečkou. Už jsme se dlouho neviděli, tak jsme měli moc práce s hraním a paničky s kecáním. Fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Dojela teta Evička ze Švýcarska 4.8.2009

Dneska v podvečer dojela na návštěvu teta Evička se svojí maličkou Ali ze Švýcarska. Malou fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

 

Víkend plný oslav 1.-2.8.2009

Víkend plný sluníčka, oslav, grilování a scházení se s rodinkou máme již za sebou. Tak zdárně jsme oslavili narozeninky pánečka a paničky. Ještě nás čeká jedna fáze a to s brňandama. Na to už se taky moc těším.Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Filípek na návštěvě 26.7.2009

Opět nás navštívil strejda Bohdan s Filípkem. Už je z něho velkej kluk. Fotečky naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sluníčková sobota 25.7.2009

ObrazekSobotní ráno jsem vyrazila s paničkou na coursingový trénink do Brna na Panskou Líchu pod vedením BCC. Po paniččiné domluvě po zvoraném závodě ve Dvorskách jsem jí udělala radost a ukázala jí, že když chci, tak umím běžet i docela pěkně. Ne že bych si trošičku nenadbíhala, ale v rámci možností. Takže jsem měla radost z paniččina úsměvu na rtech a zjištění, že to se mnou ještě nevzdá a budeme jezdit běhat dále. Fotofečky od tety Kátě naleznete na odkaze zde. Tetičko díky moc za ně.

Odpoledne se konala tolik očekávaná a tak dlouho plánovaná grilovačka s tetičkama a psíčkama. Panička nachystala asi 5 kg naloženého masíčka a spoustu dobrůtek k tomu. Díky všem, co se zúčastnili. Určitě to ve stejné sestavě zopakujeme. Dík že jste nás v tom nechaly Vy ostatní. Už podruhé budeme grilovat celý týden to, co bylo připravené. Panička z toho byla smutná, ale teta Káťa nám to všechno vynahradili i za Vás. Fotogalerii z grilovačky najdete na odkaze tady.

Obrazek

Na prochajdě s Daisy a Nancy 22.7.2009

Dnešní podvečer jsem vyrazila s paničkou za tetou Danou a tetou Olčou do Slavkova na krásnou prochajdu ve společnosti "sestřenice" Daisy a lumpačky Nancy. Fotečky naleznete zde. Vzhledem k ne moc příznivému počasí a zalezlému sluníčku se omlouvám za kvalitu.

Obrazek

Úterní podvečer v Těšanech 21.7.2009

Dves v podvečer se mnou vyrazila panička jako vždy v parných dnech na malou prochajdu do Těšan k rybníku. Malou fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Seilin memoriál 18.7.2009

Jakou jsem trhla ostudu na coursingovém závodě Seilině memoriálu se dozvíte na odkaze zde. Paničko promiň.

Obrazek

S Nancy a Kessy v Těšanech 16.7.2009

Čtvrteční odpoledne jsem si užívala doma na zahradě s kopačákem a s pánečkem v bazénku a v podvečer jsem jela s paničkou opět do Těšan k rybníku, tentokráte však s mýma novýma čtyřnohýma kamarádkama. Paničky si pokecaly a my si zaběhaly a některý i zaplavaly. Paniččinu fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Těšanský rybník 13.7.2009

V pondělní podvečer se mnou zajela panička na menší koupáníčko a prochajdu do Těšan k rybníku. Fotogalerii naleznete na odkázku zde.

Obrazek

Závod do vrchu 12.7.2009

Jak jsem si vedla a samo i fotečky z dnešního trošku jiného coursingového závodu naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Templštýn 8.7.2009

Dneska odpoledne se mnou zajela panička na dětský tábor Pod Templštýnem nedaleko Ivančic u břehu řeky Jihlavy. Udělali jsme si s babičkou a naší Lucinkou procházku lesem, kde měli děti branný závod a vzhledem k tomu, že potom začalo pršet, tak jsme nasedly do autí a jely domů. Malou fotogalerii co stihla panička nafotit, než začalo mega pršet naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Těšanský rybník 6.7.2009

Dnešní poledne jsem si užívala s Lucinkou na obídkovém grilování. Malou fotogalerii naleznete na odkaze tady. Odpoledne jsem s paničkou vyrazila k rybníku do Těšan, kde jsme měly srázek s Davídkem a Charlottečkou. Fotogalerii z koupačky nalezne zde.

Obrazek

Šumbera 5.7.2009

Dneska jsem s paničkou a pánečkem vyrazila za tetama Káťou, Pavkou a Evčou na prochajdu na naši tolik oblíbenou Šumberu do Brna. Paniččinu fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Sobota 4.7.2009

Dneska ráno jsem vyrazila s paničkou do nedalekých Vážan. První zastávka byla na rozpýlení u rybníka a poté jsme jely na trať na trénink za pánečkem, kde jsem si i já zaběhala po muldách. Fotogalerii z odpoledne naleznete zde. Po obědě jsem se zchladila u nás v bazénku a odpoledne jsem vyrazila s tetou, strejdem a Davídkem a Charlottečkou do Těšan k rybníku utopit originál hračku pro psy do vody. A pak že to nejde. Fotogalerii psího dovádění naleznete tady.

Obrazek

Tomášek Navrátil 28.6.2009

Dneska dopoledne k nám dojel strejda Jara, teta Silva a jejich malej Tomášek. Jeho malou fotogalerii naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Sousedovic Karamelek 24.6.2009

Fotogalerii s bližším seznamováním s novým sousedem naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Dvorska 21.6.2009

Info o dnešním coursingovém tréninku naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Svitavy RR SPORT 20.6.2009

Dneska jsme vyrazily na další coursingový závod do Svitav. O mém ne příliš dobrém výsledku se dozvíte více na odkaze zde.

Obrazek

Sousedovic Karamelek 16.6.2009

Panička dneska vyrazila bez mé společnosti na návštěvu do útulku Tibet do Maref a dovezly k sousedům nového spolubydlícího kocouřího kamaráda, kterého pojmenovaly Karamelek. Takže Vanilka má zase kamaráda. Malou fotogalerii jeho prvních minutek doma naleznete tady.

Obrazek

Pondělní podvečer 15.6.2009

Dneska jsme po schování se sluníčka vyrazily na prochajdu se sousedkama. Malou zamračenou fotogalerii naleznete na odkaze tady.

Obrazek

U rybníka v Ponětovicích 14.6.2009

Malou fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Trénink v Radslavicích 13.6.2009

Ráno jsme s paničkou vyrazily s tetou Olčou a mojí "sestřenicí" Daisynkou na coursingový trénink do Radslavic. Pár foteček naleznete nas odkázku tady.

Obrazek

Úterní prochajda s Vanuškou 9.6.2009

Dneska jsme si daly s paničkou prochajdu se sousedkama, neb nám teta odjede do nemocnice na operaci a budeme mít asi chvilku pohov. Menší fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Šlapanická voříškiáda 7.6.2009

Jak jsem si vedla na letošní první výstavě pejsků bez PP a kříženců ve Šlapanicích se dozvíte a pár fotí najdete na odkaze tady.

Obrazek

Sobotní dopoledne 6.6.2009

Jak jsem si užívala sobotní dopoledne ve společnosti Vanilky a poté Bleskulky naleznete ve fotogalerii na odkaze zde.

Obrazek

Zuzanka našla nový domov :o)

S úsměvem na rtech musíme poděkovat všem, kdo se snažil a zapojil do naší akce hledání nového domova pro Zuzanku. Neuvěřitelně brzo se zadařilo a Zuzanka již poprvé spinkala v nové postýlce ve svém novém domově. Doufejme tedy, že se zde bude mít moc krásně a bude si zde užívat se svým novým psím kamarádem Argonem. Panička má povoleno dojet se podívat na nové bydleníčko, takže hned jak jen to bude možné, tak zavítá do Habrovan a podá bližší informace.

!!! Hledá se nový páníček pro Zuzanku !!!

Přes slzy skoro nevidící Vás musím všechny poprosit, nevíte o někom, kdo by adoptovat malou Zuzanku? Je to neuvěřitelně hodná a milá starší psí dáma s velkou trpělivostí pro děti. Bohužel její panička už asi nebude schopna se o ni starat tak jako dříve. A tak Zuzanku čeká ne příliš pěkná budoucnost a to buď opět do útulku, kde jí bude chybět pohlazení, na které je tak moc zvyklá a nebo jedna nemilá včelička na veterině. Je nekonfliktní, spící krásně v postýlce s páníkem. Jen moc nemusí kočičky a tudíž u nás zůstat nemůže. Hodí se k někomu, kdo se jí bude neustále věnovat a dá jí svoji lásku, kterou ona tolik potřebuje a chybí ji. Momentálně bydlela v bytě, ale na zahrádce je též spokojená-jen teda to spinkání v postýlce je její koníček.

Obrazek

Rozlučka se Zuzankou 3.6.2009

Dnešní náš poslední společný den se Zuzankou a holkama u nás na zahradě si můžete prohlédnout ve fotogalerii zde.

 

Obrazek

S Vanuškou 1.6.2009

Fotogalerii z dnešní prochajdy se sousedkou Vanuškou, kterou nám paničky na Den dětí domluvily naleznete zde.

Obrazek

Náročná neděle 31.5.2009

Dneska jsem byla s paničkou na deštivém coursingovém tréninku ve Dvorskách. Fotogalerii naleznete zde (hned jak některý z fotografů něco zveřejní). Odpoledne u nás byla malá Zuzanka, která je mimochodem u babičky na prázdinách, neboť má paničku v nemocnici, s holkama na grilovačce. Malou fotogalerii naleznete tady.

Obrazek

Páteční odpoledne s Endym 29.5.2009

Dneska odpoledne dojela teta Evička s jejím miminkem Endym. Teda abych řekla pravdu, tak už pěkně povyrostl za tu chvilku, co jsem ho neviděla. Posuď sám a kukni do fotogalerie zde.

Obrazek

Mimořádná akce-registrace mikročipu zdarma

Možná i Vy jste se již s podobnou situací setkali: Pes označený mikročipem, případně tetováním zůstal v útulku. Mikročip nebyl zaregistrovaný ve fungující, dostupné databázi a majitele nebylo možné vyrozumět. Přitom registrace mikročipu do Národního registru majitelů zabere majiteli několik málo minut.

Nejste si jisti, zda je váš pes zaregistrovaný, nebo nevíte, zda je registrovaný ve fungující databázi, která Vám poskytne asistenci v případě ztráty nebo nálezu?

Ověřte si svoji registraci na http://www.narodniregistr.cz/vyhledej_cip.php


Při negativním výsledku vyhledávání můžete využít mimořádnou možnost registrace do Národního registru majitelů zvířat ZDARMA. Podmínky registrace naleznete zde.
Akce platí pro zvířata označená před 30.4.2009 a zaregistrovaná od 13.5.2009 do 12.6.2009.

ON-LINE REGISTRACE

Premiéra coursingu v Předklášteří u Tišnova 24.5.2009

Dneska jsme s paničkou vyrazily na první trénink pořádaný BCC v Předklášteří u Tišnova. Bližší informace naleznete na odkaze tady. A fotogalerii z odpolední lítačky s ostříhaným Bleskulkem naleznete tady.

Obrazek

Sobotní trénink coursingu 23.5.2009

Dnešní povídání a fotečky z tréninku coursingu v Radslavicích naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Čtvrteční vetřelec 21.5.2009

Tak tenhle hnus mi dneska panička sundala z mýho kožíšku. Fuj tajfl to je hnusný.....

Obrazek

Neděle 17.5.2009

Dopoledne jsem si dneska užívala ve společnosti bláznivého Bleska, který se v zahradě vyválel v hov.... a tak ho dědeček musel pořádně osprchovat. Odpoledne k nám dojel strejda Jarek s malým Tomáškem se kterým jsem si pěkně pohrála. Fotí s Tomikem naleznete tady a s Bleskem zde.

Obrazek

Sobotní poledne v lesíku 16.5.2009

Ještě než začalo dneska pršet, tak jsem stihla s paničkou zajet na polední prochajdu do lesíka. Zataženou fotogalerii, neboť sluníčko se neukázalo ani na okamžik, naleznete zde.

Obrazek

Páteční prochajda se sousedkama 15.5.2009

Dneska jsme zase po delší době vyrazily na prochajdu jen v Šaraticích po boku našich sousedek RR slečinky Vanilky a tety Martě. Holky díky. Běhalo se s Váma parádně. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Sobotní ponarozeninková zábava 9.5.2009

Dneska jsem jela s paničkou opět na coursingový trénink. Podrobné info naleznete tady. A hned poté k nám jela teta Evička s Kellynkou a Shebinkou na návštěvu. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Moje třetí narozeninky 8.5.2009

Jako vždy mi panička na moje narozeninky připravila zábavu na celý den. Dopoledne jsem si zajela na coursingový trénink na Panskou Líchu. Podrobnosti najdete zde. A na odpoledne dojela na návštěvu naše nejmilejší Larinka. V rámci možností jejího zdraví jsme si zablbly u nás na zahradě (fotečky najdete tady) a páníci si přitom ugrilovali něco na zoubek. Takže jak jinak než parádně prožitý slunný den.

Obrazek

Obrazek