Jdi na obsah Jdi na menu
 


Páté narozeninky

Moje další narozeninky jsem......

Čtvrté narozeninky

ObrazekSvoje již čtvrté narozeninky jsem oslavila s paničkou na výstavě pesanů bez PP na Pohořelické voříškiádě, kde jsem získala úžasné ocenění. Panička byla mocinky moc šťastná a pyšná na to, jak má krásnou placatěnku. Bližší info a fotogalerii naleznete na odkaze tady. Po návratu domů přišli babička, dědeček, tetička Makša a neteřinky a byla grilovačka a mazleníčko a hraníčko. Prostě opět krásně prožitý den ve společnosti milované paničky a naší rodinky.

Třetí narozeninky Obrazek

Dneska je to přesně Obrazek roky, co jsem poprvé zatahala mojí placatou tlaměnkou svoji maminku Betynku za cecíčky. A jak jsem si tenhle den pěkně užila? Jako vždy panička připravila pěkný program. Hned ráno jsme vyrazily na coursingový trénik do Brna na Panskou Líchu, kde jsem si zaběhla dva párové běhy s Giordinkou. Podrobnosti naleznete tady. Odpoledne jsem měla soukromou narozeninkovou párty s pořád ještě ne zdravou Larinkou. Pěkně jsme si u nás zadováděly i když pouze v mezích normy tety Kátě. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Druhé narozeninky Obrazek

Moje druhé narozeninky jsem oslavila s paničkou na klubovém závodu BCC O lednický pohár 2008. Veškeré informace a fotografie naleznete zde.

Obrazek

Moje první narozeninky

To Vám tedy všem musím říct,to mi moje panička připravila opravdu překvapení. Ani jsem netušila,že existuje něco takového. A na oslavu mých prvních narozenin jsme společně s tetou Věrkou a Davem jeli do ZOO do Brna. No tam bylo zvířátek.Obrazek

Hned jako první ke kterému jsem mohla opravdu blízko byl kozel. Ne že by se mi nějak obvzlášť líbil, ale něco takového jsem ještě nikdy neviděla a hlavně necítila. Ten pach si budu muset zapamatovat. Bylo toho na mě strašně moc. Ještě nejsem v té pravé kondici po kastraci, tak únava se dostavila docela brzo.

Obrazek

Ještě že panička a teta dostaly brzo hlad a konala se odpolední siesta. To se nám s mým čtyřnohým kamarádem moc líbilo. Konečně jsme měli chvilku pro sebe a mohli jsme se věnovat našemu "mazlení". I když někdy to kousání hlaviček až tak mazlivé není, ale já se taky umím pěkně bránit a nenechám si všechno líbit.

Obrazek

A tohle bylo další milé překvapení.Prý místo dortu. Nevím teda co je to dort, ale tohle mi ho plně vynahradilo. Magnum mi opravdu moc chutnal. Jen nechápu, přoč mi ho panička předtím trochu ujedla. Ona by ho po mě uslintanej taky potom nejedla. Ale já se překonala a slupla jsem ho i tak.

Obrazek

Tohle zvířátko bylo opravdu velké. To jsem ještě nikdy neviděla. Na polích jsou jen bažanti, zajíčci a srnky, ale takhle vysoká srnka tam ještě nikdy nebyla. To Vám teda povím. A ten dlouhej jazyk. To snad není ani možné. Ona ho měla delší jak já a to je co říct. Bylo to vzrušující se jí dívat z očí do očí, ale zachovala jsem chladnou hlavu.Obrazek

Ale tohle jsem teda rozchodit nemohla. Tak velká kočička? A to je prý můj bráška Mikinek velkej. Tak na tuto pruhovanou potvůrku teda nemá. To jsem teda nemohla vydržet a musela jsem si pokecat po svém. Vrčela jsem, štěkala, ale on se nenechal rozhodit. Chodil kolem a provokativně se díval jako by nic. Troufalec jeden. A pak že já jsem flegmatická.  :o)

 

Tak tak krásně jsem si užívala první narozeninky. Škoda jen, že s náma nebyl pániček. Ten musel pracovat. Prý musí vydělávat nějaký penízky na můj ROYAL CANINek.